Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, İlk kez 2020-2021 Futbol Sezonunda TFF 1. Lig Kırmızı Grup'ta karşı karşıya geldiği ve beraber küme düştüğü o dönemdeki adı Mamak futbol kulübü olan Başkent Gözgöz Akademi Futbol Kulübü ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak.

Elazığspor-Başkent Gözgöz Akadamir FK rekabetinde bugüne dek oynanan 2 maçta; Temsilcimiz deplasmanda 3-3'lük skorla berabere kalırken, sahasında oynadığı karşılaşmada ise rakibini 7-1'lik skorla mağlup etmişti. Atılan gollerde ise Temsilcimiz 10-4 üstün durumda…

Geçen hafta sahasında Bergama Belediyespor'a iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup olarak lige puansız başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un Başkent Temsilcisi ile deplasmanda oynayacağı müsabaka 12 Eylül Pazar günü Polatlı İlçe Stadyumu’nda oynanacak ve karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Karşılaşmada Kırklareli Bölgesi C Klasman Hakemi Ömer Şivka orta hakem olarak görev yapacak.

Ömer Şivka'nın yardımcılıklarını ise Kırklareli Bölgesi C Klasman Yardımcı Hakemlerinden Göker Erel ile İstanbul Bölgesi C Klasman Yardımcı Hakemlerinden Hüseyin Sepetçioğlu yapacak.

İstanbul Bölgesel Hakemi Ertuğrul Kösterelioğlu ise müsabakada dördüncü hakem olarak görevlendirildi.