Elazığspor kulübü, Profesyonel futbol disiplin kurulu tarafından bir kez daha cezalandırıldı.

2 Nisan tarihinde Elazığ’da oynanan Edirnespor maçında mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Hukuk kurulu tarafından PFDK’ya sevk edilen ancak dosyası PFDK tarafından incelenmesine devam edilen Elazığspor’la ilgili karar Salı günü açıklandı.

Profesyonel futbol disiplin kurulundan yapılan açıklamada,

Entegre Solar Elazığspor Kulübünün, 02.04.2023 tarihinde oynanan Entegre Solar Elazığspor-Edirnespor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 7.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına,

Çimentaş, Elazığspor’un İsim Sponsoru Oldu Çimentaş, Elazığspor’un İsim Sponsoru Oldu

Aynı müsabakada Entegre Solar Elazığspor Kulübü İdarecisi Hasan Murat Öz’ün, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-b maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 10.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir denildi.

Bu karara göre, Çarşamba günü Elazığ Doğukent Hıdır Bilek stadyumunda saat 15:00’de oynanacak Elazığspor-Belediye Derincespor karşılaşması Edirnespor maçında olduğu gibi yine “seyircisiz” oynanacak.