Elazığspor, Doğukent Stadyumu’na Dönüyor

Kümede kalma hesapları yapan Elazığspor, yeniden Doğukent çim sahaya dönüyor. Mamakspor’la oynanacak olan 36. hafta karşılaşmasının Doğukent çim sahaya alınması için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yapıldı.

Elazığspor, Doğukent Stadyumu’na Dönüyor

Bodrumspor galibiyetiyle ligde kalma yolunda yeniden umutlanan Elazığspor, elindeki tüm avantajları kullanarak bunu gerçekleştirmek istiyor.

Kastamonuspor ile birlikte kümede kalabilmek için amansız bir yarışın içerisine giren bordo-Beyazlı ekibimiz, sezonun 36. Haftasında ilimizde oynanacak olan Mamakspor Maçının Doğukent Stadyumu’nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulundu.

RESMAN BAŞVURU YAPILDI
Sakaryaspor ve Bodrumspor Maçlarını Gençlik Merkezi’nde oynayan ve bu maçlarda 1 galibiyet 1 mağlubiyet almanın yanısıra sentetik sahada toplamda 9 golü kalesinde görerek kolay gol yeme alışkanlığını devam ettiren ve oyuncuları çeşitli sakatlıklar yaşayan Elazığspor, ligin 36. Haftasında 28 Nisan Çarşamba günü Mamakspor’la oynanacak maçın yeniden Doğukent stadyumuna alınması için Türkiye futbol federasyonuna resmen başvurdu.

TALEBİN OLUMLU SONUÇLANMASI BEKLENİYOR

Talimatlar gereğince saha değişiklikleri talebinde müsabaka tarihinden en az 15 gün önce Türkiye Futbol Federasyonu’na talepte bulunulması gerekirken, Elazığspor bu süreyi aştığı için Mamakspor Kulübü’nden de onay istedi.
Alınan bilgilere göre Mamakspor’un da Elazığspor’dan gelen talebi “olumlu” karşıladığı öğrenilirken, her iki kulübün Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptıkları başvuru üzerine, talebin “olumlu” sonuçlanması bekleniyor.
Bu görüş birliğiyle birlikte herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Elazığspor-Mamakspor maçı, 28 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’de Doğukent Stadyumu’nda oynanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137