Elazığspor, Erzincanspor’la Karşılaşacak

3. etap kamp çalışmaları için Erzurum Palandöken’i tercih eden Elazığspor, ilk hazırlık maçında Cuma günü 2. ligin iddialı takımlarından Anagold 24 Erzincanspor’la karşılaşacak.

Elazığspor, Erzincanspor’la Karşılaşacak

TFF 3. Lig’de yeni sezon öncesi hazırlıklarının 3. Etabına Erzurum Palandöken’de başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, İlk hazırlık maçında Cuma günü TFF 2. Lig Beyaz Grubun iddialı Takımlarından Anagold 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek.

3. etap çalışmalarında daha çok hazırlık maçları oynamayı planlayan Elazığspor, bu doğrultuda ilk maçını bordo beyazlı kulübümüzün eski futbolcusu Erman Kılıç’ın teknik sorumluluğunu üstlendiği ve yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edecek olan Anagold 24 Erzincanspor’la karşılaşacak.

Saat 10.00’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada Elazığspor teknik sorumlusu Kenan Kamaç’ın transferin açılamaması halinde mevcut kadroda tercih edeceği oyuncu grubunu tespit etmek için sahaya iki farklı kadro çıkartması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alper
Alper - 3 yıl Önce

Bu takım 11 çıkarabilecek mi ki?Hemen hemen bütün futbolcular ayrıldı,kimlerle sahaya çıkacak.Bari F.Ü.Futbol takımı oyuncularını altyapıya ,oradanda Elazığspora alıp oynatsalar daha verimli olur,hiç değilse 3.lige terfi maçları oynadılar.Fakat kimse yönetimi ciddiye almadığı için bu da mümkün olmaz.Vaaaah vah.

SIRADAKİ HABER

banner137