Yapımı devam eden ve tamamlandığında Elazığ’ın profesyonel ve amatör futboluna önemli katkılar sunacak olan Doğukent ve yeni şehir stadyumlarında hummalı çalışmalar devam ediyor.

Elazığspor heyeti de bu çalışmaları yerinde görmek amacıyla yapımı devam eden tesisleri ziyaret ettiler.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Teknik direktör Levent Eriş, yöneticiler ve teknik kadroya mensup hocaların eşlik ettiği ziyarete Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren de ev sahipliği yaptı.

ZİYARETİN ARDINDAN AÇIKLAMALAR YAPILDI

Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, Doğukent stadyumunun yeni sezonda Elazığspor’a evsahipliği yapacağını belirterek, buranın tamamlanmasında yoğun emek sarf eden Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren ve Milletvekili Metin Bulut’a özellikle teşekkür etti. Başkan Öztürk, maraton tribünü tarafına ayrıca ek bir tribün yapılacağının müjdesini de vererek, tribün ödeneğinin sağlanmasında büyük gayret gösteren Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür etti.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de Doğukent stadyumunun 3-5 eksiğinin dışında tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, çimlerin sararmasına üzüldüğünü ifade etti:

 

Elazığ Basın Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca da Doğukent stadyumunun tamamlanmasında Gençlik ve spor il müdürü Samet Eren’in taşeron firma yetkilisi gibi çalıştığını belirterek, kendisine ve Milletvekili Metin Bulut’a teşekkür etti.

 

Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise çok güzel bir stadyum ortaya çıktığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren’e; günün anısına üzerinde ismi yazılı olan Elazığspor formasını armağan etti.

 

Elazığspor heyeti daha sonra yapımına hız verilen yeni şehir stadyumuna geçerek burada da incelemelerde bulundular.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yeni şehir stadyumundaki çalışmalar hakkında da bilgiler verirken, buranın bir kompleks olacağını ifade etti.

İŞTE ZİYARETLERLE İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMALAR