Elazığspor İçin Kritik 9 Hafta

Düşme hattının üstünde yer alan takımla arasındaki puan farkı 7’ye çıkan 2. lig temsilcimiz Elazığspor’un ligde kalma umutları her geçen gün azalıyor.

Elazığspor İçin Kritik 9 Hafta

Elazığspor’da kümede kalma umutları her geçen gün azalırken, düşme hattında yer alan bordo beyazlı ekibimizin düşme hattının hemen üstünde yer alan takımla arasındaki fark 7 puana çıktı.

Ligin 29. Haftasında deplasmanda play off mücadelesi veren Kırklarelispor’la karşılaşan bordo beyazlı ekibimiz, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olarak sahadan bir kez daha puansız ayrıldı.

Bu sonucun ardından kümede kalma yolundaki rakiplerinden 1922 Konyaspor ve Bayburt il özel idare’nin kazanması, Kastamonuspor’un da berabere kalmasıyla haftayı puansız kapatan Elazığspor’un düşme hattının hemen üzerinde yer alan Kastamonuspor’la arasındaki puan farkı 7’ye yükselmiş oldu.

Ligin 30. Haftasında evinde 24 Mart Çarşamba günü Vanspor’u konuk edecek olan bordo beyazlı ekibimizin, ligde kalma yolunda bundan böyle puan kaybına tahammülü olmazken, rakiplerinin de puan kaybı yaşamasını beklemek durumunda kalacak.

Vanspor maçıyla birlikte çok zorlu bir maç trafiğine girecek olan ve 9 haftadır maç kazanamayan bordo beyazlı ekibimizin kalan 9 maçtan kaç puan toplayacağı da şimdiden merak konusu…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cukkanın Sonu
Cukkanın Sonu - 3 yıl Önce

Elazığspor Amatör için gün sayıyor. Bahri Turan ile başlayan Karahan Çelik ve en çok da Selçuk Cengiz ile gelinen noktada Elazığspor kapanma yolunda

Selim
Selim - 3 yıl Önce

Allah aşkına Çarşıya çıkın bakın, kimin umrunda Elazığspor ?. Düşsün , çok bile kaldı bu yöneticilerle

Hasssstirr
Hasssstirr - 3 yıl Önce

Hadi kümeye gokgoslarrr...bir daha çıkmamak dileğiyle babyyy boşssss

SIRADAKİ HABER

banner137