Elazığspor Altyapı Sorumlusu Zeki Dağ Kanal Fırat’ta canlı olarak yayınlanan ve Coşkun Kamaç’ın hazırlayıp sunduğu “Maraton” programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak Elazığspor Yönetimiz hakkında açıklamada bulundu.

Altyapı Sorumlusu Zeki Dağ Elazığspor Yönetiminin istifa etmesi gerektiğini belirtti.

“BİZİM YÖNETİMİ BIRAKMAMIZ LAZIM”

Elazığspor Altyapı Sorumlusu Zeki Dağ, “Bizde de eksiklik, var yönetim olarak da eksiklik var bizde. Başı boş takımı bırakmış gibi görüyoruz. Bugün veya yarın toplanırız, kararı alırız. Düşünüp taşınmamız lazım. -3 puan durumu var. Eğer biz bunu kaldıramayacaksak biz bunu karşılayamayacaksak; biz yönetim olarak bırakıp önümüzde 2-3 gün süre var. Gelecek yönetim belki onu kurtarabilir. Futbolcuların peşinatlarını ödemedik biz. İrfan Başkanımla da görüştüm. İrfan Başkanım da yalnız kaldı. Dedim ki başkanım siz elinizden geliyorsa, buranın Valisi var, Belediye Başkanı var. Bırakalım, belki başkaları gelip yapabilir. Kan değişikliği gerekiyor diyorum artık. Çok geç kalındı. Bugün söylediğim gibi daha önce de konuştum. Eğer biz -3 puana fayda sağlayamayacaksak,  eğer biz kaldıramayacaksak, önümüzü göremeyeceksek hatta bugün Gençlerbirliği maçını kazansaydık da biz önümüzü göremiyorsak bizim yönetimi bırakmamız lazım. Başkan bu işi alacak, götürecek anahtarı teslim etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

“BİZ İSTİFALARIMIZI KENDİSİNE VERMİŞİZ”

Altyapı Sorumlusu Zeki Dağ, “Gittikçe daha vahim duruma gidiyoruz.  Biz yönetim olarak kendim de dahil olarak istifamızı Başkana verimişiz, kendisi istifa ettiği zaman biz de istifa etmiş sayılırız. Çünkü biz istifalarımızı kendisine vermişiz. O da süreci bekliyor. Bir çözüm bulamazsa arzu ediyorum ki o da yarın kalkar son verebilir. Artık biz ileri götüremeyeceğiz gibi geliyor bana. Getirmeyince de İrfan Bey’e de yazık. O da hasta, yorgun. Uğraşıyor ama bir çözüm yolu bulamıyorsa bizim çözüm yolu bulmamız lazım. Yarın geç olabilir bize. Aslında bir şey beklediğimiz yok. Başkanın bildiği bir şey varsa bekliyorsa bilmiyorum ama; bizim beklediğimiz artık bir şey kalmadı. Bu saatten sonra da bize bir  yardım geleceğini tahmin etmiyorum. Benim görüşüm, Toplanıp yarın istifa etmek İrfan Başkan Anahtarı alacak, götürerek, nasıl aldıysa öyle de bırakması lazım” dedi.

“BAŞKAN YARINA KADAR BEKLEYECEĞİM, YOKSA GÖTÜRÜP ANAHTARI BIRAKACAĞIM DEDİ”

Elazığspor Altyapı Sorumlusu Zeki Dağ, “Biz istifamızı kendisine verdik, sözle de her şeyi ona verdik. Dedik ki Elazığspor büyük bir camiadır. Elazığspor tek tek istifa edip de basına düşmesin. Ama başkan istifa etsin ki toplu olarak istifa etmiş sayılalım. Yönetim düşmüş olsun. Şu anda Başkana ne olacak dedim Başkan da dedi ki ‘yarına kadar bekleyeceğim yoksa götürüp anahtarı bırakacağım’ dedi” ifadelerini kullandı.

“BİZ YÖNETİM OLARAK DA BİR ŞEYLER YAPAMADIK”

Altyapı Sorumlusu Zeki Dağ, “Bu saatten sonra beklentiler boşa çıktı. Biz yönetim kurulu olarak geldik, burada biz yönetim olarak bir şeyler yapmak istedik ama biz yönetim olarak da bir şeyler yapamadık. 25 kişilik yönetim 100 bin lira versek 2.5 milyon eder. O da veremedi. Biz yönetim olarak da bir şey yapamadık ki biz Mülki amirlerimizden de bir şey isteyelim. Sorun orada da var. Bir katkı sunamadık, katkı sunamıyoruz. Elazığspor ‘da yönetici oluyoruz, as başkan oluyoruz, sekreter oluyor havasıyla geçiyoruz ama bir şey de veremedik şu ana kadar. Kan değişikliği gerekiyor. Baştan yönetimden. Gerisi giderse gitsin bu benim kendi görüşüm. Yarın inşallah İrfan Başkanımızla konuşacağız, çok geç olmasın yarın anahtarı istifayı nereye verecekse vermesi en uygunu olur. Çünkü artık o da yoruldu” diye konuştu.

“BAŞKANA SÖZ VERMİŞLERSE BAŞKAN KENDİSİ AÇIKLASIN”

Sorumlu Zeki Dağ, “Başkanlığa gelmesi noktasına Başkana şahsi olarak söz vermişlerse başkan kendisi açıklasın, ben böyle bir şey duymadım. İrfan Başkan kendisi bilir onu. Eğer ben bugün başkan olsam birisi bana vaat etmişse gider yakasına yapışır alırım. Vermezse de anahtarı teslim eder gelirim” dedi.