Elazığspor’da son üç karşılaşmada alınan mağlubiyetin yanısıra, bu karşılaşmalardan yenilen toplam 8 gol; savunma zaafını da ortaya çıkarttı.

Özellikle savunmanın kanatlarında yapılan önemli hatalar neticesinde son 3 karşılaşmada kalesinde tam 8 gol gören bordo beyazlı ekibimiz, Bayburt İl özel idarespor’dan 2, 1922 Konyaspor’dan 3 ve son oynanan Eyüpspor maçında da kalesinde 3 gol görerek rakiplerine mağlup olmuştu.

Hatırlanacağı üzere, görevinden istifa eden eski teknik direktör Levent Eriş, 1922 Konyaspor maçında savunmada önemli değişikliklere giderek, başta kaleci Ahmet Doğan olmak üzere, savunma oyuncuları Onur Alsu ve Hebat Alan’ı oynatmayarak, buradaki zaafa dikkat çekmişti.

Takıma son katılan Yiğitcan Erdoğan’ın henüz hazır olmaması nedeniyle tecrübeli oyuncudan istifade edemeyen Elazığspor, bu oyuncunun takıma girmesiyle biraz olsun rahatlamış olacak.

Elazığspor’un yeni teknik direktörü Orhan Kaynak’ın da Eyüpspor maçında yaşanan savunma hatalarını gördüğü ve bu durumu düzeltmek için yoğun bir mesai harcayacağı belirtiliyor.