Elazığspor’da Bayram Bektaş’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı henüz netlik kazanmazken, gündemin ilk sırasını oluşturan Sait Karafırtınalar’ın ardından şimdi de Soner Tolungüç ismi gündeme geldi.

Anne tarafından Elazığlı olan Soner Tolungüç’ün Elazığspor’dan gelecek teklife sıcak bakacağı öğrenilirken, bordo beyazlı transfer komitesinin önümüzdeki günlerde Soner Tolungüç’le İstanbul’da bir araya gelerek nabız yoklayacağı ifade ediliyor.

Soner Tolungüç, futbola İskenderunspor’da başladı ve sırasıyla Düzcespor, K. Maraşspor, Zeytinburnuspor,  Sarıyer, Trabzonspor, Galatasaray, Karşıyaka ve Antalyaspor takımlarında futbol oynadı.

Teknik direktörlük kariyerinde ise sırasıyla Vanspor, Konyaspor, Çorluspor, Körfez Belediyespor, Güngörenspor, Adana Demirspor, Gençlerbirliği ve Karşıyaka takımlarını çalıştıran tecrübeli hoca, bir dönem de milli takımda U18 ve U19 takımlarında teknik sorumlu olarak görev yaptı.

Elazığspor transfer komitesinin, daha önce görüştüğü ve gündeminin ilk sırasına aldığı Sait Karafırtınalar’la tekrar görüşeceği, bir anlaşma sağlanamaması halinde Soner Tolungüç’e yöneleceği tahmin ediliyor.