Elazığspor, Teknik-Taktik Çalıştı

Elazığspor’da, TFF 3. lig 1. grubun 11. haftasında oynanacak olan Erbaaspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam edildi.

Elazığspor, Teknik-Taktik Çalıştı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, TFF 3. Lig 1. Grubun 11. Haftası’nda oynanacak olan Formül Erbaaspor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam edildi.

Saat 11.00’de Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışmaya 5'e 2 pas çalışması yapan Bordo-Beyazlılar idmanı taktiksel varyasyonlar ile tamamladı.

Teknik Direktör Cafer Aydın ve yardımcıları refakatindeki çalışmaya tüm futbolcuları n katıldığı bildirilirken, Muhammed Düzgüner düz koşu yaparken, Abdullah İçen, Gökhan Ekmen ve Murathan Özen'in ise salonda çalıştığı belirtildi. Temsilcimiz yarın gerçekleştireceği tek idman ile Formül Erbaaspor hazırlıklarını sürdürecek…

Öte yandan TFF 3. Lig 1. Grup’un 11. Haftası’nda F. Erbaaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Temsilcimiz Elazığspor’da bu maç öncesi 3 futbolcu ceza sınırında bulunuyor.

Zorlu maç öncesi Bordo-Beyazlı ekipte İzzet Topatar, Muhammed Umut Akbulut ve Fırat Ergün zorlu mücadeleye ceza sınırında çıkacak. Sezon içinde 3’er sarı kart gören futbolcular, forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde 12. Haftada ilimizde oynanacak Hendekspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137