Süper Lig ve 1.Ligin isim sponsoru olan Spor Toto geçen sezon 1.Lig 2.Lig ve 3.Lig kulüplerine 158 Milyon 526 Bin TL ödeme yaptı.

Türk sporunun en önemli sponsorlarından olan Spor Toto Teşkilat Başkanlığının kulüplere desteği devam ediyor.

2011-2012 sezonundan itibaren isim hakkı ödemeleri kapsamında Spor Toto 1.Lig, TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig takımlarına sponsorluk yapan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı geçen sezon en fazla ödemeyi Boluspor’a yaparken, en az ödemeyi ise küme düşen Gaziantepspor’a yaptı.

Boluspor’a 2 Milyon 731 Bin TL ödeme yapan Spor Toto, temsilcimiz Elazığspor’a 2 Milyon 183 Bin TL isim hakkı ödemesi gerçekleştirdi.

Gaziantepspor Kulübüne 1 Milyon 758 Bin TL ödeme yapan Spor Toto, ortalama diğer 1.Lig kulüplerine 2 Milyonun üzerinde katkı sağladı.

Türk futbolunu daha da ileri taşıyabilme konusunda her zaman taşın altına elini koyacaklarını, fakat özel sektöründe kanalize edilmesi gerektiğine vurgu yapan Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu; “4 büyükler dışında kalan Anadolu Kulüplerinin sponsor bulmakta zorluk çektiğini söylerken, alt liglerde kalitenin yükselmesi Türk futbolunun kalitesinin yükselmesi anlamına geldiğini belirtti.