Elazığspor’da İzzet Topatar Şoku

Elazığspor’un istikbal vadeden genç yıldızı İzzet Topatar tam olarak iyileşmeden sahalara dönmenin bedelini ağır ödeyecek gibi… Vanspor maçında sakatlanan genç oyuncunun sol ayak çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edildi.

Elazığspor’da İzzet Topatar Şoku

Elazığspor’un gelecekte vadeden genç oyuncusu İzzet Topatar’a nazar değdi.

Ligin 6. Haftasında deplasmanda oynanan ve Elazığspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona eren karşılaşmanda sakatlanan ve 18.dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan İzzet Topatar’ın yapılan tetkiklerinde sol ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilmiş ve tedavisi yapılmıştı.

Sprinter ve çabuk bir oyuncu olan İzzet Topatar’a ihtiyacı olan Elazığspor’da teknik heyet, 5 hafta sonra 11. Haftada ilimizde oynanan Uşakspor maçında İzzet’e son dakikalarda görev vermiş ve İzzet Topatar; tam olarak hazır olmadığı için sonraki maçlarda yedek olarak soyundurulmuş ve belirli süreler oyunda kalmıştı.

Oyuna girdiği maçlarda Sivas Belediyespor ve deplasmanda oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşmalarında attığı 2 golle takımının bir galibiyetine ve bir de beraberliğine katkı sunan İzzet Topatar, ilimizde oynanan ve Elazığspor’un 3-1’lik galibiyetiyle sona eren Vanspor maçında da 63. Dakikada oyuna girmiş ancak maç içerisinde sakatlanarak oyunu sakat olarak tamamlamıştı.

Sakatlığı nedeniyle Eyüpspor maçında forma giyemeyen İzzet’in Elazığ’da yapılan kontrollerinde ve Emar tetkiklerinde sol diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi.

Muhtemelen ameliyat olması gereken İzzet Topatar’ın İstanbul’da da ünlü bir spor hekimine kontrol olacağı ve buradan çıkacak sonuca göre karar vereceği öğrenildi.

Çapraz bağ ameliyatı olması halinde İzzet Topatar’ın muhtemelen sezonu kapatacağı belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2019, 18:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137