15-18 Aralık tarihleri arasında Isparta’da düzenlenen Kulüplerarası Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında 74 kg’da Türkiye üçüncüsü olan Elazığ Aksaray Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Emirhan Okşan gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti

4000 sporcunun katıldığı müsabakalarda, kendi sıkletinde 250 sporcu arasından Türkiye 3.’sü olan Emirhan Okşan ve Antrenör Abdullah Barış, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Antrenör Abdullah Barış yaptığı açıklamada; İl Müdürü Eren’e destekleri için teşekkür ederken, önümüzdeki süreçte Emirhan’ı Milli Takımda göreceklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdusamet Eren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, “Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyoruz. Elazığ’ımızın adını daha çok müsabaka da duymak, Şampiyonlar çıkarmak adına desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle de Emirhan kardeşimiz tebrik ediyoruz, inşallah önümüzdeki süreçte Şampiyon olarak görürüz” diyerek başarılar diledi.