Türkiye Hentbol Deplasmanlı Kadınlar 1.liginde mücadele eden ilimizin başarılı Kulübü Elâzığ Sosyal Yardımlaşma bayan hentbol takımı, ligde oynadığı üç deplasmandan iki galibiyet bir beraberlik alarak lige damgasını vurdu. 

Toplamda oynadığı dört maçtan iki galibiyet iki beraberlik alarak ligde maç eksiği ile üçüncü sırada olan Demir Kızlarımız, Lider Sivas Belediyesi ile ilk yarısının 1 sayı farkla önde tamamladığı karşılaşmada güçlü rakibiyle deplasmanda 25-25 berabere kalarak büyük bir başarıya imza attı.

Elazığ sosyal yardımlaşma ve spor kulübü Baş antrenörü İsmail Bayraktar yaptığı açıklamada, seyir zevki ve mücadele gücü yüksek maçta üst düzey bir maç oynadıklarını belirterek, oyun kurucu Fatma’nın kırmızı kart görmesi neticesinde oyun planlarının bozulduğunu ve galibiyeti kaçırdıkları için de üzüldüklerini belirtti.

Bayraktar açıklamasında, “Oynadığımız üç deplasman müsabakasından iki galibiyet bir beraberlik alarak büyük bir başarıya imza atan sporcularımı yürekten kutluyorum.  Bu hafta lige ara veriliyor. Önümüzdeki hafta evimizde geçen sene Süper Ligden düşen Kastamonu Dinamik sporu konuk edeceğiz. Bu maçı da alarak yolumuza namağlup devam etmek istiyoruz” sözlerine yer verdi.