Adana’da sona eren genç bayanlar Hentbol yarı final grup maçlarında ilk 2 içerisinde yer alarak Türkiye finallerine adını yazdıran Elazığ sosyal yardımlaşma ve spor kulübü, Adana ulaşımını sağlayan Elazığ belediye başkanı şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Baş Antrenörü İsmail Bayraktar her kategoride iddialı olduklarını, bunu da katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri neticeler ile gösterdiklerini belirtti.

Yıldız Kategorisinden sonra Genç Kızlar Kategorisi’nde de Türkiye Finaline kalarak büyük başarıya imza attıklarını kaydeden Elazığ SYSK Baş Antrenörü İsmail Bayraktar; “Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde de iddialıyız. Bunun yanında alt yaş kategorilerinde takımlarımız Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri neticeler ile hedeflerimize doğru ilerliyorlar. Son olarak Adana’da oynanan Türkiye Şampiyonası yarı final grup maçlarında başarılı olan takımımız Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Yıldız kızlarımızdan sonra genç kızlarımız da Türkiye Finaline kalarak büyük başarıya imza atmıştır.“ açıklamasına yer verdi.

A Takım düzeyindeki başarılarını alt yapılarda da sürdürmenin haklı gururunu yaşadıklarına dikkat çeken Bayraktar; “İnandığımız yolda çalışmaya devam edeceğiz. Tamamı alt yapımızdan gelen sporcularımız ile belirlediğimiz büyük hedeflere doğru yürümeye devam edeceğiz” diyerek Gençler Türkiye Şampiyonası için Adana’ya gidiş gelişimizi sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarına ulaşım desteği için ayrıca teşekkür etti.

TFF Kritik Maçlara Üst Klasmandan Hakem Atadı TFF Kritik Maçlara Üst Klasmandan Hakem Atadı