Fenerbahçe Derneği’nden Karanfil Jesti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Elazığ Fenerbahçeliler Derneği ve Fırat Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği üyeleri karanfil dağıttı.

Fenerbahçe Derneği’nden Karanfil Jesti

8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle ilimizde faaliyette bulunan Fenerbahçeliler derneği ve Fırat Üniversitesi Fenerbahçeliler birliği üyeleri, kadın-erkek eşitliği anlayışı çerçevesinde birlikte karanfil dağıttılar.

NUR: BİRLİKTE ÇALIŞMASINI SAVUNAN BİR ÇAĞRIDIR

Elazığ Fenerbahçeliler derneği Fırat Üniversitesi grubu temsilcisi Adem Nur yaptığı açıklamada, “Kadın erkek eşitliğini savunmak için, kadınların ve erkeklerin birlikte çalışmasını savunan bir çağrıdır. Biz Fenerbahçe Kulübü oalrak bunu destekliyoruz ve hem erkekleri hem kaıdnları kadın ekrek eşitliğini savunmak için davet ediyoruz. Kulübümüz olarak yllardır bunu destekliyoruz. Artık Elazığ’da derneğimizi de açtık. Hep beraber nşallah karanfillerimizi dağıtıp sadece bir gün değil her gün kadınların önemli olduğunu onlara anlatmaya çalışacağız. İnşallah böyle bir algı yaratmak istiyoruz. Bu iş içnide bize destek olan arkadaşlara çok teşekkür ederiz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2019, 20:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137