Fotomaç, Elazığ Belediyespor’dan Övgü Dolu Sözlerle Bahsetti

Ulusal Spor Gazeteleri’nden Fotomaç, TFF 3. Lig temsilcimiz Elazığ Belediyespor’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Fotomaç, Elazığ Belediyespor’dan Övgü Dolu Sözlerle Bahsetti

TFF 3. Lig 2. Grup’ta son haftalarda aldığı galibiyetlerle fırtına gibi esen Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Ulusal Basının da dikkatini çekti.

FOTOMAÇ Gazetesi, bu haftaki panoramasında Elazığ Belediyespor’u haftanın takımı, kanat oyuncusu Metehan Andaç Özlü’yü haftanın futbolcusu ve sportif direktör Alaattin Tutaş’ı haftanın hocası olarak seçti.

“TEŞEKKÜRLER FOTOMAÇ”

Elazığ Belediyespor Kulübü’nden “Teşekkürler FOTOMAÇ” başlığıyla yayımlanan mesajda, “Elazığ Belediyespor’umuz, Ulusal Spor Gazetesi Fotomaç tarafından bir kez daha haftanın takımı seçilmiştir. Esenler Erokspor karşısında galibiyet golümüzü atan Metehan Andaç Özlü haftanın FUTBOLCUSU, Sportif Direktörümüz Alaattin Tutaş ise haftanın hocası seçilmiştir. Gazete haftanın karması’na da stoperimiz Burak Kavlak ile sağ kanat oyuncumuz Metehan Andaç Özlü’yü seçti” denildi.

“ELAZIĞ BELEDİYESPOR TAM GAZ”

Elazığ Belediyespor ile ilgili bir habere de yer veren Fotomaç Gazetesi editörleri, haberde, “2. Grup’ta teknik direktör Alaattin Tutaş’ı yeniden takımın başına getiren Elazığ Belediyespor 4’te 4 yaptı. Başkan Ahmet Toprak, “Lige yeniden başladık, üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Seri galibiyetler bize derin nefes aldırdı” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019, 13:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137