Elazığspor 2016-2017 Futbol Sezonunun son maçında deplasmanda oynayacağı Ş.Urfaspor Maçına sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle tam 8 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Kümede kalmayı garantileyen ve Ş.Urfaspor’la prestij maçına çıkacak Elazığspor’da 8 futbolcu ligin son maçında forma giyemeyecek.

Ameliyat olmak için Belçika’ya giden Hakan Bilgiç, sakatlıkları devam eden Lamine Diarra, Çağrı Ortakaya ve Onur Güney ile birlikte menüsküs ameliyatı olan Murat Kalkan ve izin alarak ülkesine giden Wellington Tom’un yanı sıra cezalı olan Berk Yıldız Ş. Urfa maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Balıkesirspor sonrası Elazığspor’a veda eden kaleci Çağlar Şahin Akbaba da ligin son maçında forma giyemeyecek oyuncular arasında bulunuyor.

Kümede kalmak adına Elazığspor’u mutlak yenip rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek ev sahibi Şanlıurfaspor’da ise Manisa maçında kırmızı kart gören Kağan Söylemezgiller cezalı durumda. Sarı Yeşilli takımda; Batuhan Arslan, Artun Akçakın, N'Dongala, Berkay Can Degirmencioğlu ve Tomic sakatlıkları nedeniyle ligin son maçında forma giyemeyecekler.