İlimizi Türkiye kadınlar basketbol 1. Liginde temsil eden ancak yaşadıkları ekonomik zorluklar neticesinde zor bir süreçten geçen bordo beyazlı takımlarımızın birleşme düşünceleri yeniden gündeme geldi.

İl özel idare spor kulübünün düzenlediği basın toplantısında Kanal Fırat-Kanal E Spor Koordinatörü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç’ın takımların birleşerek daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesiyle ilgili sorduğu soruya İl Özel İdare Kulüp Başkanı Ali Şiş, “Düşünülebilir” diyerek, yeşil ışık yaktı.

Başkan Şiş, birleşme konusuyla ilgili daha önce de hareket edildiğini hatırlatarak, “Orda da bazı sıkıntılar var, düşünülebilir, yılsonunu görmek lazım” açıklamasıyla İl Özel İdare ve Elazığ Basketbol Kadın Takımlarının birleşmesine yeşil ışık yaktı