İl Özel İdaresi, Taraftar Desteği İstiyor

Süper Lig yolunda Pazartesi günü Urla Belediyesi ile yarı final seri maçlarının ilkinde karşı karşıya gelecek olan İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı, çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu.

İl Özel İdaresi, Taraftar Desteği İstiyor

İlimizi Türkiye kadınlar basketbol liginde temsil eden ve yarıfinale yükselerek, süper ligi hedefleyen il özel idaresi, yarı final maçlarının ilk iki serisinde karşılaşacağı Urla Belediyesi maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Yapılan son antrenmanı il özel idaresi genel sekreteri Mehmet Sabuncu ve gençlik ve spor il müdürü Sıtkı Döner de izleyerek, zorlu maç öncesinde başarılar dilediler.

KURTULUŞ: TRİBÜNLERİN ERKEN SAATTEN İTİBAREN DOLMASINI İSTİYORUZ

İl Özel İdaresi Koçu Güray Kurtuluş, “Elazığ’a ilk defa yarı final heyecanı yaşattığımız için mutluyuz. Burada Pazartesi günü saat 18.00’da çok önemli bir final maçımız var. 5 maç üzerinden oynanıyor, 3 maç alan finale kalıyor. Burada tabiki seyircimizin desteğine ihtiyacımız olacak. Tribünlerin erken saatten itibaren dolmasını istiyoruz. İlk defa bu heyecanı yaşıyoruz ve biz Süper Lig’e adım adım gidiyoruz. Kazanacağımızdan eminiz. Çok iyi hazırlandık” ifadelerini kullandı.

AVCI: KAZANIP FİNALE DOĞRU YÜRÜMEYİ HEDEFLİYORUZ

İl Özel İdaresi Takım Koçu Yardımcısı Muhammet Avcı, “Biz ilk 2 maçı 2 haftadır analizini yapıyoruz. Nerelerde hata yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor. Onları çıkarttık. Bütün hafta oyunca bunlara çalıştık. Rakibin iyi yaptığı şeyleri biliyoruz, dezavantajlarını biliyoruz. Bunların hepsini u maçta kullanacağız. Artık bu günde son idmanımızı yapıp yarın ki maç saatini beklemeye başlayacağız. Ben inanıyorum ki ilk 2 maçın görülen takımdan bizim adımıza bir eser olmayacak. Çok başka olacak, taraftar desteğini de arkamıza alarak inşallah kazanıp finale doğru yürümeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNGÖR: BİZİM İÇİM ÖNEMLİ OLAN EVİMİZDEKİ SEYİRCİ DESTEĞİ

Takımın oyuncularından Nazlı Güngör, “Ev sahibi olmamız bizim için büyük bir avantaj. Seyircinin desteğiyle de evimizdeki maçı kazanıp orada alacağımız tek 1 galibiyetle bu seriyi de rahat bir şekilde geçirmeyi planlıyoruz. İnşallah öyle olacak. Bizim içim önemli olan evimizdeki seyirci desteği. Bu zamana kadar çok desteklerini gördük. Bundan sonra da desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.

ÜSTÜN: İNŞALLAH O HEDEFİ DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Takım oyuncusu Deniz Üstün ise, “Şu zamana kadar çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Çeyrek finali nasıl geçtiysek yarı finali de öyle geçeceğimize inanıyorum. Zaten bu takım Süper Lige çıkıyor. İnşallah o hedefi de gerçekleştireceğiz. Çok az kaldı” diye konuştu.

DÖNER: 2 ÖNEMLİ MAÇI OLACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner ise, “Bugün İl Özel İdaresi Basketbol Takımımızı, çalıştıran hocalarımızı, Genel Sekreterimize şükranlarımı sunuyorum. Basketbol Ligi’nde bu başarıyı göstermemeleri bize gurur veriyor. Ve bu noktaya zor şartlarda gelmeleri daha büyük bir gurur veriyor. Pazartesi ve Çarşamba günü saat 18.00’da bu saatlerde 2 önemli maçı olacak. Biz de spor severlerimizi bekliyoruz” diye ifade etti.

SABUNCU: BORDO BEYAZ FORMALARIYLA BÜTÜN SEYİRCİLERİMİZİ SAHAYA BEKLİYORUZ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise yaptığı değerlendirmede, “Zorlu bir yarı maratonu başlayacak. Son antrenmanda destek vermek amacıyla buradayız. Bu maçlar çok önemli. Biz normal periyotta 2 defa oynayacağımız takımdan birisi. İzmir’de yendiler bizi. Ama tabi bunlar o zamandan bu zaman daha eğişken oldu. Bizim takım daha da güçlendi. Seyircisiyle istediği havayı yakaladı. İstanbul maçındaki Play-Off’un ilk maçında başarımızı gösterdiler. Ama yine de bizi zorlu maçlar bekliyor. Biz Pazartesi ve Çarşamba gününki maçları alarak İzmir’e rahat bir şekilde gitmek istiyoruz. Büyük ihtimalle şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Hazır bir takım inanmış bir yönetim arkamızda da güçlü bir taraftar desteği, evimizde bu maçların askısını göstermemiz gerekiyor. Buınun için de seyircimize ve şehrimize ihtiyacımız var. Bordo beyaz formalarıyla bütün seyircilerimizi sahaya bekliyoruz. Seyirci baskısını rakibin üstüne göstermelerini, bizim yanımızda desteklerini göstermelerini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Elazığ İl özel idaresi-Urla Belediyesi Play Off yarıfinal ilk karşılaşması pazartesi günü saat 18:00’de il özel idaresi spor salonunda oynanacak ve bu karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2019, 20:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137