İl Protokolü, Şöhretlerle Maç Yaptı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilimiz protokolü ile eski futbolcular, gösteri maçında karşı karşıya geldiler.

İl Protokolü, Şöhretlerle Maç Yaptı

4-10 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Amatör spor haftası dolayısıyla ilimiz protokolü ile eski futbolcular bir araya gelerek futbol maçı yaptılar.

Aralarında ilimiz vali yardımcıları ile Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür’ün de yer aldığı il protokolü ile aralarında Elazığspor’un efsane futbolcuları kaptan Ömer Tokgöz, Hıdır Bilek ve Münir Yılmaz’ın da yer aldığı şöhretler karmasıyla gösteri maçı yapıldı.

ŞERİFOĞULLARI: SPORCULARIMIZA KATKI SAĞLAMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yıllarca hizmet etmekten onur duyduğum Amatör Spor camiasına bugün amatör spor haftası vesilesiyle bir aradayız. Tabi 8 yıl boyunca Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanlığı yapmamız hasebiyle Elazığ’daki her bireye spor yaptırabilme adına ciddi bir gayretli bir çalışmamız söz konusuydu. Bizler ASKF’deki görevimizi devralırken kulüp sayımız 38’di, biraz önce ifade ettiğimiz gibi her bireye spor yaptırabilme adına kulüpleşme sayısını arttırabilme adına yoğun gayretlerimiz neticesinde bizlere görevi 81 kulüple Mustafa Başkanımıza devrettik. Bugün gelmiş olduğumuz noktada şu an 110 kulübümüz söz konusuz. Ve her kulüp yeni sporcuların ilimizde gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlere ciddi manada destek veriyorlar. Aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Samet Hocamız ve ASKF Başkanımız ve yöneticileri gençlerimize spor yaptırabilme, amatör sporların gelişebilmesi adına ciddi gayretleri söz konusu. Bizler de artık yerel yönetimler olarak, Elazığ Belediyesi olarak hem kulüplerimize hem yöneticilerimize hem de sporcularımıza katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı yaparken bütün sporcularımıza il özel idaresinden malzeme desteğini artık rutin hale getirmiştik. Her yıl sayın valimizin öncülüğünde il özel idaresi genel sekreteri ve aynı zamanda il genel meclis üyelerimizin katkılarıyla bütün amatör spor kulüplerimize malzeme yardımı yapılıyor” ifadelerini kullandı.

GÜR: ŞAHİN BAŞKANIMIZA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKTE DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

ASKF başkanı Mustafa Gür, “Belediye Başkanımız ve eski ASKF Başkanımız, onursal başkanımız Şahin Başkanımızı aramızda görmek gerçekten onur verici, gurur verici. Böylesi güzel bir haftada birlikte eski sporcularımızla il protokolünün ASKF yönetim kurulu üyelerimizin maçta bir araya gelmesi hakikatten güzel bir tablo oluşturdu şu an. Ben Şahin Başkanımıza yıllar önce birlikte çalıştığımız dönemde ve bugüne kadar belediye başkanlığı süresince amatör spor kulüplerimize, sporcularımıza vermiş olduğu destekten ben şahsım, yönetimim ve spor camiası adına şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

EREN: ŞAHİN BAŞKANIMA HER PLATFORMDA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Ben öncelikle Amatör Haftasının tüm amatör takımlarımıza, sporcularımıza ve özellikle de şehrin sporuna hayırlı olmasını diliyorum. Kutlamalara başlamıştık. Bugünde asında devamını yapıyoruz. İl protokolü, başta başkanımız, vali yardımcılarımız ve il protokolüyle birlikte gençlik merkezi sahamızda da bir futbol müsabakası yapacağız farkındalık oluşsun diye. Ben şanslı bir Gençlik ve Spor İl Müdürüyüm. Çünkü şehrin spordan gelmiş bir belediye başkanı var. Bizim her daim yanımızda olan, gerek tesisleşmede gerekse sporcularımızın üst anlamda etki göstermeleri için kulüpleşme açısından başkanımız gerçekten sporcularımıza da sahip çıkıyor. Bu anlamda da ben gerçekten kendimi şanslı görüyorum. Başkanıma her platformda da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ne kadar sunsak da azdır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Samet neyin peşinde
Samet neyin peşinde - 2 yıl Önce

Bu spor müdürü her gün mutlaka haber oluyor. Bu kadar medya maymunu olmak da nedir? Neyin peşinde acaba! Vekilliğime yoksa belediye başkanlığımı kovalıyor?

Tr
Tr - 2 yıl Önce

Valla protokolu bilmem il muduru torpil protokolu hayati torpil

İncindim
İncindim - 2 yıl Önce

Beni niye çağırmadın samet.

Boş beleş müdürü
Boş beleş müdürü - 2 yıl Önce

Elazığ’da şuan herkesin sevmediği antipatik Müdür kim diye sorsan bu adamı söyler! Ekran manyağı bu.

SIRADAKİ HABER

banner137