Elazığspor’da sakatlığı olduğu gerekçesiyle Erbaaspor’la oynanacak olan zorlu karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmeyen İzzet Topatar’ın kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Sağ arka adalesindeki sakatlığından dolayı Erbaaspor maçı kadrosuna alınmayan bordo beyazlı takımımızın etkili oyuncusu İzzet Topatar’ın; kulüp başkanı Serkan Çayır’ın kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Zaman zaman disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik heyetle sorunlar yaşayan İzzet Topatar’ın son oynanan Nevşehir Belediyespor maçının 38. Dakikasında oyundan alınmasıyla teknik direktör Cafer Aydın’la yaşadığı gerginlikler ayyuka çıkmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İzzet Topatar-Cafer Aydın gerginliğine müdahale eden kulüp başkanı Serkan Çayır, kendisine sunulan rapor doğrultusunda İzzet Topatar’ı süresiz kadro dışı bıraktı.

20 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 10 lig, 1 Türkiye Kupası maçında 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

İzzet Topatar’ın Erbasspor maçının ardından affedilip-affedilmeyeceği de bilinmezken, dar bir kadroyla ligde mücadele eden Elazığspor’un İzzet gibi yetenekli ve etkili bir oyuncuyu yeniden kazanmasını temenni ediyoruz…