Tetiş Yapı Elazığspor 2.Başkanı Karahan Çelik, As Başkan Osman Altungök ve Genel Sekreter Mehmet Ali Erol, Akın Çorap Giresunspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundular.

“İNŞALLAH RİZE MAÇIYLA BU YÜKSELİŞİMİZ SÜRER”

2.Başkan Karahan Çelik, “Bu hafta önemliydi hem kendi sahamızda oynuyoruz hem de rakiplerimiz kazandı. Play-Off iddiası olan rakiplerimiz kazandı. O yarıştan kopmamamız için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Öyle oldu tabi o yüzden yüzlerimizde gülüyor birde beş maçlık bir yenilmeme serimiz var. Beş maçta 11 puan topladık. Buda tabi önemli ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmış olmak önemli. İnşallah Rize maçıyla bu yükselişimiz sürer. Takımımıza güveniyoruz, onlarda zaten dışarıdan izleyince güven veriyorlar. Zor bir olay değil, zor bir hedef değil hedefimiz. İnşallah bu takım bu teknik heyet bu yönetim ve camia birlikte olduğu sürece o hedefimize yürürüz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BEŞ MAÇTIR ÇOK GÜZEL DEVAM EDİYOR”

As Başkan Osman Altungök, “Ben evvela teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ediyorum. Gerçekten beş maçtır çok güzel devam ediyor. İnşallah bu yükselişi devam ettireceğiz Rize maçıyla beraber. Amacımıza inşallah ulaşacağız. Bu durumda takım güzel oynuyor. Oyuncularımız son ikinci yarıda almış olduğumuz oyuncularda eski arkadaşlarına uyum sağladı. İnşallah bundan sonra hep beraber göreceğiz ve başaracağız” şeklinde konuştu.

“KAZASIZ, BELASIZ BİR ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Genel Sekreter Mehmet Ali Erol ise, “Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Birlik, beraberlik içinde çok güzel bir atmosfer, özlenen bir atmosfer vardı aslında. Çünkü inişli, çıkışlı bir grafik sergiliyordu Elazığspor nitekim ikinci yarıya iyi başladı ve şu anda da iyi gidiyoruz. Beş haftadır çok şükür kazasız, belasız bir şekilde yolumuza devam ediyoruz sağlam adımlarla” diye konuştu.