Elazığspor’da yaprak dökümü başladı.

Afyonspor maçından sonra sözleşmesini fesih eden ve Altay maçına gelmeyen Orhan Şam’ın ardından Mehmet Yiğit’te Elazığspor’dan ayrıldığını duyurdu ve Elazığ’a veda etti.

YİĞİT: BİZİM KAZANMAMAMIZ İÇİN HER ŞEY YAPILMIŞTI

Mehmet Yiğit, “Futbol anlamında iyi futbol oynuyorduk. Skora yansıtamıyorduk. Skora yansıttığımız maçlarda zaten kazanabiliyorduk. Ama bizim kazanmamamız için her şey yapılmıştı Elazığ’da. 16 puan gerçekten bence bu şartlarda çok iyi bir puan. Daha fazlası olabilirdi. Bugün 18 puanı yakalayıp ikinci yarı hedeflerde koyabilirdi kendine. Ama yapacak bir şey yok. 16 puanla bitirdik. Bütün arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Zaten Pazartesi’nden itibaren bu takımda ben kimsenin kalabileceğini düşünmüyorum. Ben şahsen 4-5 yıldır buradayım. Buradan giderken insanlar buradan kopmanın kolay olduğunu düşünüyor ama benim için gerçekten çok zor oldu. Bundan sonra Elazığspor için en güzel şeyler olur inşallah. Ben Elazığspor’dan ayrıldım ama Elazığspor bir taraftar kazandı. Nerede olursa olsun ben Elazığspor’un her daim taraftarıyım, her daim yanındayım. İnşallah güzel günler olur. Elazığspor başarıya gider” ifadelerini kullandı.

YİĞİT: FARKLI ZAMANLARDA DAHA FARKLI YERLERDE BULUŞABİLİRİZ

Yiğit, “Arkadaşlarım tabi kendi planlamalarını kendine göre yapmıştır. Ben daha farklı pozisyonda kendi planlarımı yaptım. Çünkü burada yaşananları biliyorsunuz. Yapılanlarda belli zaten. Kimlerin yaptığı da belli. Onun için ben kendim Elazığspor’da parasız pulsuz oynarım da ama benim artık para pozisyonunu geçti. Benim parayla ilgili bir problemim yok. Ama ben farklı şeyler olduğu için buradan ayrılmam en doğrusu. Elazığspor’la daha farklı zamanlarda daha farklı yerlerde buluşabiliriz. Önemli değil ama şimdisi için, benim için bitti. Pazartesi sözleşmemi fesih etmek zorundayım. Fesih etmezsem zamanım doluyor. İnşallah Elazığspor’da diğer arkadaşlarıma para ödeyip tutarlar. Parasal anlamda geçtik. Halen çıkmış orada fasulye oradan gelse ne olur? Buradan gelse ne olur pozisyonuna getiriyor. Elazığspor’u bu hallere getirenleri ben kendi içimde Allah’a havale etmiştim. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Elazığspor iyi yerlere gelir” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL