Mehmet Yiğit’e Afyon ve Bolu Kancası

Elazığspor ile olan sözleşmesini fesheden Mehmet Yiğit, Afjet Afyonspor ve Boluspor’dan yapılan teklifleri düşünmek üzere süre istedi. Başarılı futbolcunun 1-2 gün içerisinde yeni takımına imza atacağı öğrenildi.

Mehmet Yiğit’e Afyon ve Bolu Kancası

Spor Toto 1. Lig’de zor günler geçiren ve dağılma sürecine giren Bordo-Beyazlı ekibimizde, sözleşmesini geçtiğimiz gün fesheden Mehmet Yiğit, iki takım ile görüşme halinde bulunuyor.

Alınan bilgilere göre Elazığspor’a veda ettikten sonra ailesi ile görüşen ve yol haritasını çizen başarılı futbolcu ilk olarak Salı günü akşam saatlerinde Afyonspor Kulübü’nün daveti üzerine Afyon’a gitti.

Afyonspor Tesisleri’nde görüşme masasına oturan Mehmet Yiğit, yapılan teklif karşısında düşünmek için süre isteyerek Afyon’dan ayrılırken, başarılı futbolcu için daha sonra ise Boluspor devreye girdi.

Mehmet Yiğit’i kadrosuna katmakta istekli görünen Boluspor’un da başarılı futbolcuya teklifini sunduğu ve haber beklediği bildirildi.

Hem Afyonspor hem de Boluspor’un tekliflerini değerlendirmeye alan Mehmet Yiğit’in 1-2 gün içerisinde kararını verip yeni takımına imza atması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 19:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137