Milletvekili Demirbağ: Desteklere rağmen takımımız küme düştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığspor’un 3. Lige düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, yeni bir yönetimle, yeni bir yapılanmayla bordo beyazlı kulübün tekrar eski günlerine dönebileceğini söyledi.

Milletvekili Demirbağ: Desteklere rağmen takımımız küme düştü

Elazığspor’un 26 yıl sonra 3. Lige düşmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, mevcut yönetimin görevini tamamladığını ve Elazığspor’un yeni ve güçlü bir yönetimle tekrar eski günlerine dönebileceğini ifade etti.

Mevcut başkan Selçuk Öztürk’e çeşitli organizasyonlar ile gerekli desteğin verildiğini belirten milletvekili Demirbağ, forma kampanyasından birkaç milyon TL katkı sağlanmasının ardından ilimizdeki hasarlı bazı binaların da yıkımının Elazığspor’a verildiğini hatırlatarak, bu yıkımlardan da milyon TL’nin üzerinde bir gelir sağlandığını söyledi.

Son olarak Ankara’da milletvekili, Vali, Belediye başkanı ve il başkanının da olduğu bir toplantıda takımı ligde bırakmak için kendilerinden destek isteyen Selçuk Öztürk’e vali ve belediye başkanının gereken desteği verdiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “ancak bu desteklere rağmen takımımız küme düştü” açıklamasını yaptı.

Bundan sonrası için yapılması gerekenleri de ifade eden  AK Elazığ Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ,  yeni, güçlü ve herkesin benimseyeceği bir yönetimin oluşturulması için çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti.

Son yıllarda küme düşerek çeşitli başarısızlıklar yaşayan Elazığspor’daki heyecanın yeniden yeşermesi ve tekrar yükselişe geçmesi için bu heyecanı yaşatacak yeni bir yönetimle ancak olabileceğinin altını çizen Milletvekili Demirbağ, bunun çalışmalarının da Ramazan bayramının hemen ardından yapılması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 17:44
SIRADAKİ HABER

banner137