Elazığspor’un Etimesgut Belediyespor’la oynadığı karşılaşmanın deplasman giderlerini karşılayan ilimiz Milletvekili Zülfü Demirbağ, maç öncesinde takımı kaldığı otelde ziyaret ederek başarılar dilerken, zorlu karşılaşmayı da izleyerek bordo beyazlı takımımıza destek verdi.

Elazığspor’un bu hafta Ankarada oynadığı maçın deplasman giderlerini üstlenen Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ bordo beyazlı takımımızı Ankara’da yalnız bırakmadı.

Maç öncesi takımın kamp yaptığı otele giderek Teknik Direktör Levent Eriş, Elazığspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcularla bir araya gelen Milletvekili Demirbağ, zorlu maç öncesinde bordo beyazlı takıma başarı dileklerinde bulundu. Etimesgutspor maçı öncesi akşam yemeğini de futbolcularla birlikte yiyen Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, maç günü de stadyuma giderek karşılaşmayı 90 dakika boyunca takip etti. Elazığspor Yönetim Kurulu da hem deplasman giderlerini karşılayan hem de takımımızı Ankarada bir an olsun yalnız bırakmayan Milletvekili Demirbağ’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.