Mustafa Özer, Elazığspor’a “Hayır” Dedi

Elazığspor’un teklif götürdüğü tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Özer, bundan böyle 3. Lig’de çalışmayacağını belirterek bordo beyazlı camiaya teşekkür etti.

Mustafa Özer, Elazığspor’a “Hayır” Dedi

Elazığspor’da Cafer Aydın’la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Elazığspor kulüp başkanı Serkan Çayır’ın bazı teknik adamlarla görüştüğü ve anlaşma zemini aradığı öğrenildi.

Bu çalışmalar doğrultusunda geçtiğimiz hafta Elazığ Karakoçan takımıyla 1-1 berabere kalan Bayrampaşa takımında teknik direktör olarak son maçına çıkan Mustafa Özer, karşılaşmanın ardından görevinden ayrılmıştı.

Elazığspor kulüp başkanı Serkan Çayır’ın Cafer Aydın’dan boşalan teknik direktörlük için telefonla teklif yaptığı bordo beyazlı kulübümüzün eski futbolcusu, Teknik direktör Mustafa Özer, bir daha 3. Ligde çalışmayacağını belirterek, bordo beyazlı kulübe hayır dedi.

Görüştüğümüz tecrübeli teknik adam, Bayrampaşa’ya kulüp başkanının hatırı için 10. Haftada göreve geldiğini ve yeni yönetimin gelmesiyle 8 puanda aldığı takımı 23 puanda bıraktığını belirtti.

Elazığspor’dan ve doğup büyüdüğü memleketi Siirt’in takımı Siirt Özel idare takımından teklif aldığını belirten teknik direktör Özer, Elazığspor gibi Siirt Özel idare takımına da hayır dedğini belirterek, bundan sonra 3. Ligde takım çalıştırmayacağını belirtti.

Mustafa Özer, Elazığspor’da güzel günlerinin geçtiğini belirterek, kendisine yapılan tekliften gurur duyduğunu da sözlerine ekleyerek, bordo beyazlı kulübe başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Dursun
Dursun - 2 yıl Önce

Akıllı adam ortalık olmuş bı takımı sahipsiz kalmış bı takımı kim ne yapsın

...
... - 2 yıl Önce

Elazığspor'un transfer anlayışı transfer tahtasını aç, transfer yap, 2 mac sonra hocayı gönder. sonra Mustafa Özere teklif yap.
Olması gereken, Caferi gönder, Yeni Hoca ile anlaş, hocanın isteyeceği oyuncuları tespit et tahtayı aç .oyuncuları al 6 puanı al

Gakkoş
Gakkoş - 2 yıl Önce

İnsanın karnı doydumu işte böyle olur

SIRADAKİ HABER

banner137