1968 Aksaray Belediyespor’da takımında teknik direktör Mustafa Sarıgül yeni sezonda takımda olmayacağını belirterek, kulüpten ayrıldığını açıkladı.

İsmi Elazığspor’la anılan ve adaylar içerisinde bordo beyazlı kulübümüze gelmesi en kuvvetli ihtimal olan Aksaray Belediyespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, devre arasında anlaşma yaptığı takımını sezon sonunda şampiyonluğa ulaştırarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

50 yaşındaki teknik adam, yaptığı açıklamada yeni sezonda Aksaray Belediyespor’la çalışmayacağını belirterek, kulübüyle yollarını ayırdığını belirtti.

Bu açıklamanın ardından Aksaray Belediyespor taraftarları vermiş olduğu hizmetler ve yaşatmış olduğu şampiyonluktan dolayı Mustafa Sarıgül’e teşekkür ettiler.

Mustafa Sarıgül’ün bu açıklamasının ardından gözler Elazığspor kulübüne çevrildi.

Daha önce de verdiğimiz bilgiler doğrultusunda Elazığspor’un yeni sezonda çalışmayı düşündüğü isimler içerisinde ilk sırayı alan Mustafa Sarıgül, şu an itibariyle bordo beyazlı kulübün en güçlü teknik direktör adayı…

Edindiğimiz bilgilere göre, şu an itibariyle kulüpsüz olan Mustafa Sarıgül’le Elazığspor transfer komitesinin bir görüşme yapacağı ve başarılı hocayla yeni sezonda çalışmak için el sıkışması bekleniyor.

Kick Boks Kuşak Sınavı Elazığ’da Yapılacak Kick Boks Kuşak Sınavı Elazığ’da Yapılacak