Öztürk, Son Bir Hamleyle Destek İsteyecek

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, önümüzdeki hafta başında il yöneticileri ve milletvekilleriyle bir araya gelmeyi planlıyor.

Öztürk, Son Bir Hamleyle Destek İsteyecek

Elazığspor’da devre arası olmasının ardından yaşanan sıkıntılar, çözüm yolları arayışlarında yeni planlar yapılmasına neden oldu.

Bu doğrultuda Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, Ak parti’nin 18 Ocak’ta yapılacak olan il kongresini fırsat bilip, il yöneticileri ve milletvekilleriyle bir toplantı yapmayı planlıyor.

Başkan Öztürk, Ak parti kongresi nedeniyle hafta sonundan itibaren ilimize gelecek olan milletvekilleri’nin yanısıra, belediye başkanı ve ilimiz valisiyle bir araya gelerek Elazığspor’un içinde bulunduğu sıkıntıları masaya yatırmayı hedefliyor.

Gerçekleşmesi planlanan toplantıda transfer yasağının kaldırılabilmesi için 5 milyon lira talebini tekrarlayacak olan başkan Öztürk’ün, olumsuz bir durum karşısında kulübü genel kurula götürüp istifa etmeyi de düşündüğü ifade ediliyor

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
DG.
DG. - 3 yıl Önce

Halaaaa bekliyor,millet demedigini bırakmadı.Superden alıp 3. Lige düşürdün,illede amator kümeye mi düşürmek istiyorsun.Sana bir kuruş verecek haramzadedir.

Yasin
Yasin - 3 yıl Önce

25 yönetim kurulu üyesinden her biri 200..000-₺. verse eder 5 Trilyon.Eger bunu vermiyeceklerse neye varlar.Parayi biz vereceğiz, düdüğü sen çalacaksın hee.Eger bunu ödeyemeyecekseniz niye varsınız?Bostan korkuluğu musunuz?Elazigliyi aptal mı sanıyorsunuz? Utanın be.

Pere
Pere - 3 yıl Önce

Parayı hah verise ben olam başgan.

Temlikçi
Temlikçi - 3 yıl Önce

Son bir hamle yapıp Elazığspor dan kendisinin ne kadar alacaklı olduğunu bir açıklasa

muzaffer altunöz
muzaffer altunöz - 3 yıl Önce

İstifada bir hizmettir.

SIRADAKİ HABER

banner137