Kırklarelispor’a sahasında 1-0 mağlup olan bordo beyazlı ekibimiz Elazığspor’da maç esnasında ve sonrasında yaşanılan olaylar nedeniyle profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk edilenlerin cezaları belli oldu.

19 Kasım Perşembe günü toplanan kurul; Kırklarelispor karşılaşmasında "5 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Elazığspor kulübüne 2.500 TL para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 19.11.2020 tarih ve 22 sayılı toplantısında Elazığspor’la ilgili almış olduğu kararlar doğrultusunda

Elazığspor futbolcusu Murat Ceylan, Kırklarelispor müsabakasında hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası alırken, 3.000 TL’ de  para cezasına çarptırıldı.

Aynı müsabakada Tetiş yapı Elazığspor masörü Vahit Ünal da müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle

VAHİT ÜNAL'ın, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı

Aynı müsabakada TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR Kulübü sporcusu AHMET DOĞAN, CENGİZHAN AKGÜN ve CİHAN ASLAN ise rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 1’er resmi müsabakadan men ve 3’er bin lira da para cezasına çarptırıldılar.

Profesyonel futbol disiplin kurulu ayrıca müsabakada olayların çıkmasına en önemli etken olan Kırklarelispor futbolcusu BERKAN BURAK TURAN’ı da rakip takım sporcularına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 3000 TL de para cezasıyla cezalandırdı.

Öte yandan 1 maçlık cezalarını Vanspor müsabakasında kadroda olmayarak tamamlayan Ahmet Doğan, Cengizhan Akgün ve Cihan Aslan; 29 Kasım günü Pazarspor’la oynanacak müsabakada forma giyebilecekler.