Sağlıklı Yürüyüşün Konuğu Necdet Ayaz Oldu

“Daha kaliteli bir yaşam için 6 kadın el ele” projesi kapsamında yapılan sağlıklı yürüyüşün konukları Eski Rekortmen Atlet Necdet Ayaz ve ekibi oldu.

Sağlıklı Yürüyüşün Konuğu Necdet Ayaz Oldu

İlimizde 6 girişimci kadının ortaklaşa tertipledikleri “daha kaliteli bir yaşam için 6 kadın elele” projesi kapsamında yapılan sağlıklı yürüyüşün üçüncüsü Fethi Sekin mesire alanında gerçekleşti.

Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen yapılan sağlıklı yürüyüşün konukları ise Türkiye Atletizm federasyonu çocuk atletizm koordinatörü Necdet Ayaz ve eşi eski milli atlet Gülten Ayaz ile birlikte çocuk atletizm kurul üyeleri Nezir Önal, Coşkun Kamaç, Kübra Işlak ve akademisyenler oldular.

Türkiye Atletizm federasyonu çocuk atletizm koordinatörü eski rekortmen milli atlet Necdet Ayaz ve eşi Gülten Ayaz, katılımdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ettiler.

Daha kaliteli bir yaşam için “6 kadın elele” projesini hayata geçiren beslenme uzmanı ve diyetisyen Ayşegül Keskinkılıç, Diş hekimi Pınar Ardıçoğlu, spor eğitmeni Figen Bebek ve güzellik uzmanı Yasemin Birkent de ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137