Eyüpspor – Elazığspor arasındaki müsabakada hakemin hataları gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Yaptığı açıklamayla müsabakanın hakemi Semih Kurt’un yönetimini eleştiren Birevim Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, Başkanlık hayatı boyunca bu kadar açık bir şekilde tüm takdir haklarını rakip lehine kullanan bir hakem görmediğini ifade etti.

 

“KENDİSİNİ GUİNNESS REKORLAR KİTABINA ADAY GÖSTERME ÇABASI İÇERİSİNDE”

Hakem Semih Kurt’un karşılaşmada takımımızın lehine vermesi gereken iki net penaltıyı adeta görmezden geldiğini ifade eden Başkan Öztürk, “Ben başkanlık hayatım boyunca bu kadar açık bir şekilde rakip lehine karar verebilen bir hakem görmedim. Hakem Semih Kurt, müsabakanın tamamında bütün takdir haklarını rakipten yana kullanmış ve lehimize verilmesi gereken iki net penaltımızı görmezden gelerek maçın skoruna direkt etki etmiştir. Müsabakanın hakemi gösterdiği sarı kartlarla resmen futbolcularımıza yıldırma politikası uygulamıştır. Hakem Semih Kurt, kendisini Guinness rekorlar kitabına aday gösterme çabası içerisinde olacak ki, yönettiği son 50 maçta yaklaşık 250 kez sarı kartına başvurmuştur. Semih Kurt’un başka kulüplerinde canını yakmaması adına dinlendirilmesi en büyük beklentimizdir” dedi.

 

“KEYFİ KARARLAR VERİYORLAR”

Naklen yayınlanmayan karşılaşmalarda hakemlerin keyfi kararlar verdiğini de sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk; “Naklen yayınlanmayan karşılaşmalarda maalesef ki hakem hataları ciddi bir şekilde öne çıkarak, müsabakaların sonucuna etki ediyor. Canlı yayınlanmayan müsabakalarda görüyoruz ki, hakemler ellerini kollarını sallayarak karşılaşmaları yönetiyor ve keyfi kararlar veriyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk son olarak, Elazığspor’umuzun hakkını her platformda savunduklarını ve Eyüpspor maçında yaşanan hakem faciasıyla ilgili olarak ta gerekli mercilere şikayetlerini ilettiklerini kaydetti.