Gençlik Merkezi Sentetik Saha ve Doğukent bölgesinde yapılacak olan butik stadyum İle ilgili Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk açıklamalarda bulundu.

ÖZTÜRK: ELAZIĞSPOR’UMUZ YENİ SEZONDA İNŞALLAH İÇ SAHA MAÇLARINI ŞEHRİMİZDE OYNAYACAKTIR

Takımımızın yeni sezonda iç saha maçlarını oynamayı planladığı Gençlik Merkezi Sentetik sahanın yeni sezona yetiştirileceğini ifade eden Başkan Öztürk, “Elazığspor’umuz yeni sezonda inşallah iç saha maçlarını şehrimizde oynayacaktır. Bu kapsamda maçlarımızı oynamayı planladığımız Gençlik Merkezi Sentetik sahada eksikliklerin giderilmesi yönünde çalışmalar devam etmektedir. Spor Kompleksimizin TFF talimatları gereğince uygun hale getirilmesi konusunda yoğun bir çalışma olduğunu belirtmek isterim. Önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu saha denetimcileri tarafından spor kompleksimiz bir kez daha incelenecektir. İnşallah olağanüstü bir aksilik çıkmadığı takdirde iç saha maçlarımızı Doğukent’te yapılacak olan butik stadyum tamamlanana kadar burada oynayacağız. Süreci yakından takip eden ve çalışmaların hızlandırılması adına destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür’e teşekkür ederim” dedi.

ÖZTÜRK: BUTİK STADYUM ZEMİNİN ÇİM OLARAK YAPILMASI KARARLAŞTIRILMIŞTIR

Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ve Milletvekilimiz Metin Bulut’un gayretleri sonucu daha önce sentetik olacağı belirtilen Doğukent Butik Stadyumun zeminin çim olarak yapılacağını da sözlerine ekleyen Öztürk, “Doğukent bölgesinde yapılacak olan butik stadyum ile ilgili önemli bir hususu da değerli kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bilindiği üzere ihale şartnamesinde Stadyum zemininin sentetik olacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yapılan toplantıda bu konu gündeme getirilmiş, zeminin çim olması ve bakımının da Elazığspor kulübü olarak bizim üstleneceğimizi ifade etmiştik. Yetkililer görüşlerimizi dikkate alarak, Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım ve Milletvekilimiz Metin Bulut’un da gayretleri sonucu butik stadyum zeminin çim olarak yapılması kararlaştırılmıştır. Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım ve yaşanılan sıkıntılı süreçlerde kulübümüze her daim destek olan Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut’a camiamız ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.