Spor Toto 1. Ligde Play-Off Maçları Start Alıyor

Spor Toto 1. Ligden süper lige çıkacak son takımı belirleyecek Play -Off Yarıfinal maçları Çarşamba günü start alacak.

Spor Toto 1. Ligde Play-Off Maçları Start Alıyor

Spor Toro 1. Ligden süper lige çıkacak üçüncü takım, play-off maçları sonunda belli olacak.

Hatayspor, Osmanlıspor, Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor’un yer aldığı play off maçlarındaki eşleşmeler neticesinde yarıfinalin ilk maçları çarşamba günü oynanacak.

Adana Demirspor-Hatayspor ve Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor müsabakalarında özellikle evsahibi takımlar rövanş maçı öncesinde iyi bir skor yakalayarak rövanş maçı için avantaj elde etmek isteyecekler.

Bu sezon 24. kez uygulanacak play-off'ta Adana Demirspor ile Osmanlıspor beşinci, Gazişehir Gaziantep 4. ve Hatayspor 2. kez mücadele edecek. Bu takımlardan sadece Adana Demirspor play-off'ta bir kez mutlu sona ulaştı.

Adana Demirspor play-off'tan Süper Lig'e yükselmeyi başardığı 1993-1994 sezonunda ilk turda Hatayspor'la eşleşmişti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakada 1-0 kazanarak bir üst tura yükselen Adana Demirspor, iki takımın Süper Lig'e çıktığı o sezon Antalyaspor'la mutlu sona ulaşmıştı. Adana Demirspor ile Hatayspor 25 yıl sonra yine play-off'ta birbirlerine rakip oldu.

Play-Off yarı final maçlarının programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle:

21:00: Adana Demirspor-Hatayspor, Hakem: Halis Özkahya

21:00: Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor, Hakem: Halil Umut Meler

Bu karşılaşmaların rövanşları ise 26 Mayıs Pazar günü oynanacak ve karşılıklı oynanan maçlar sonunda üstünlük sağlayan takımlar, İstanbul’da oynanacak final karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137