Spor Toro 1. Ligden süper lige çıkacak üçüncü takım, play-off maçları sonunda belli olacak.

Hatayspor, Osmanlıspor, Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor’un yer aldığı play off maçlarındaki eşleşmeler neticesinde yarıfinalin ilk maçları çarşamba günü oynanacak.

Adana Demirspor-Hatayspor ve Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor müsabakalarında özellikle evsahibi takımlar rövanş maçı öncesinde iyi bir skor yakalayarak rövanş maçı için avantaj elde etmek isteyecekler.

Bu sezon 24. kez uygulanacak play-off'ta Adana Demirspor ile Osmanlıspor beşinci, Gazişehir Gaziantep 4. ve Hatayspor 2. kez mücadele edecek. Bu takımlardan sadece Adana Demirspor play-off'ta bir kez mutlu sona ulaştı.

Adana Demirspor play-off'tan Süper Lig'e yükselmeyi başardığı 1993-1994 sezonunda ilk turda Hatayspor'la eşleşmişti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakada 1-0 kazanarak bir üst tura yükselen Adana Demirspor, iki takımın Süper Lig'e çıktığı o sezon Antalyaspor'la mutlu sona ulaşmıştı. Adana Demirspor ile Hatayspor 25 yıl sonra yine play-off'ta birbirlerine rakip oldu.

Play-Off yarı final maçlarının programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle:

21:00: Adana Demirspor-Hatayspor, Hakem: Halis Özkahya

21:00: Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor, Hakem: Halil Umut Meler

Bu karşılaşmaların rövanşları ise 26 Mayıs Pazar günü oynanacak ve karşılıklı oynanan maçlar sonunda üstünlük sağlayan takımlar, İstanbul’da oynanacak final karşılaşmasında karşı karşıya gelecekler.