Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un da varolma mücadelesi verdiği Spor Toto 1. Lig'in sonuna yaklaşırken, düşme potasına yakın olan takımlar hesap yapmaya devam ediyorlar.

Alt sıralardaki takımların puan kayıpları sonrasında ligde kalma adına yeniden umutlandıkları son dört haftada birbirinden zorlu maçlar; başta temsilcimiz B.Elazığspor olmak üzere, Giresunspor ve Afyonspor’un da kaderini belirleyecek.

Karadeniz temsilcisi Giresunspor son 4 haftaya 29 puanla 15. sırada girerken, düşme hattının sıcaklığını 25 puanlı Afjet Afyonspor ve 23 puanlı Elazığspor ile birlikte hissetmeye başladı.

Giresunspor son 4 maçını ligde hedefi kalmayan Altay'ın yanı sıra, ilk 6 hedefi olan Gazişehir Gaziantepspor ve Adana Demirspor ile birlikte, ilk iki hedefi olan Hatayspor ile oynayacak.

25 puanla 16. sıradaki Afjet Afyonspor ise, düşme potasının yakın ekiplerinden Eskişehirspor ve Elazığspor ile oynayacağı maçların yanı sıra, ilk altı hesabı yapan Osmanlıspor ve ilk iki hesabı yapan Ümraniyespor ile karşılaşacak.

17. sıradaki 23 puanlı Birevim Elazığspor ise ligde iddiası kalmayan İstanbulspor ve Altay’ın yanı sıra, ilk iki hedefi olan Ümraniyespor ve düşme potasında rakibi olan Afjet Afyonspor ile kozlarını paylaşacak ve bu zorlu maçlar sonunda Kardemir Karabükspor’dan sonra spor toto 1. Ligden düşecek iki takım daha belirlenmiş olacak.