Taraftar, Ek Tribün ve Tellerin Kaldırılmasını İstiyor

Bordo beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Gençlik Merkezi Sentetik Sahanın tribünlerinin genişletilmesini ve tribünün önünde bulunan tellerin kaldırılmasını talep ediyorlar.

Taraftar, Ek Tribün ve Tellerin Kaldırılmasını İstiyor

En son geçtiğimiz sezon İstanbulspor maçıyla taraftarının huzuruna çıkan Birevim Elazığspor, tam 281 gün sonra taraftarıyla buluştu. Atatürk stadyumunun yıkılmasından sonra geçen sezonun ikinci yarısını Şanlıurfa, Ankara ve Malatya’da oynamak zorunda kalan temsilcimiz, uzun bir aranın ardından taraftarlarıyla buluştu.

Bordo beyazlı taraftarlar o kadar takımlarını özlemişti ki, Gençlik merkezi sentetik sahaya adeta akın etti. Yaklaşık 900 koltuk kapasiteli sentetik sahanın tribünlerini tıklım tıklım dolduran bordo beyazlı taraftarlar, 90 dakika boyunca müthiş bir destek vererek, takımlarının aldığı galibiyette önemli bir rol oynadılar.

Cuma günü satışa sunulan biletleri maç sabahı tüketen taraftarlar şanslıyken, maç bileti alamayan taraftarlarda bir o kadar şansızdılar.

Bilet satış noktalarında “biletler tükendi” sözünü duyan taraftarlar, üzgün bir şekilde evlerinin yolunu tutarak, yetkililere sitem ettiler. Bazı taraftarlarda biletler tükenmesine rağmen sentetik saha çevresinde bilet arayışına girip, içeri girmenin yollarını aradılar. Bordo beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, gençlik merkezi sentetik sahanın tribünlerinin genişletilmesini ve tribünün önünde bulunan tellerin maçı izlemelerine engel olduğunu belirterek kaldırılmasını talep ederken, bir an önce sentetik sahanın tribünlerine ek tribün yapılmasını istediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137