Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) başkanlığına, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez yeniden seçildi. Ali Düşmez’in listesinde yer alan ilimiz amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mustafa Gür, yönetim kurulu asil üyeliğine seçilirken, Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları ise onur kurulu üyeliğine seçildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen 17. Olağan Genel Kurul'a 710 delegenin 616'sı katıldı.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan divan başkanlığında seçimli genel kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Ali Düşmez, kullanılan 607 oyun tamamını alarak 3 yıllığına yeniden başkanlık görevine getirildi.

Ali Düşmez’in 38 kişilik listesinde yer alan ilimiz amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mustafa Gür de yönetim kurulu asil üyeliğine seçilme başarısını gösterdi.

Ali Düşmez başkanlığındaki Amatör spor kulüpleri konfederasyonu listesinde ayrıca Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları da Onur Kurulu listesinde yer alarak ilimiz adına önemli bir başarıya daha imza attı.

Amatör spor kulüpleri konfederasyonu yönetim kurulu asil üyeliğine seçilen Mustafa Gür yaptığı açıklamada, Genel başkan Ali Düşmez’in yönetim kurulu asil listesinde yer almasından onur duyduğunu belirterek, her zaman onursal başkanımız olan Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da onu kurulunda yer almasının Elazığ adına önemli bir başarı olduğunu kaydetti.

Türkiye amatör spor kulüpleri konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Gür ayrıca kendilerine her zaman destek olan spor genel müdürü Mehmet Baykan’a, Türkiye amatör spor kulüpleri konfederasyonu genel başkanı Ali Düşmez’e, ilimiz AK parti milletvekili Tolga Ağar’a, Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve ASKF yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.

Medya grubumuz olarak Türkiye amatör spor kulüpleri konfederasyonu yönetim kurulu asil üyeliğine seçilen Mustafa Gür’ü ve Onur kurulu üyeliğine seçilen Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz…