Açıklamada; Hamidou Traore’ye karşı kulübümüz tüm yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen söz konusu futbolcu alacaklarını alamadığını iddia ederek kulübümüzle olan sözleşmesini haksız bir şekilde tek taraflı feshetmiştir denildi.

Geçtiğimiz hafta FIFA’ya başvurarak Elazığspor’la olan sözleşmesini tek taraflı fesih eden Hamidou Traore konusunda Elazığspor kulübü geçte olsa bir açıklama yaptı.

Kulüp Resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Kulübümüz, Hamidou Traore ile 2015-2016 sezonunun sona ermesiyle birlikte yeni bir anlaşma imzalayarak sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatmıştır.

Bahse konu futbolcu geride bıraktığımız sezon içerisinde sergilediği performansla gerek yurt içi gerekse yurtdışı olmak üzere bir çok takımdan teklifler aldığı aşikardır.

Hamidou Traore’ye karşı kulübümüz tüm yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen söz konusu futbolcu alacaklarını alamadığını iddia ederek kulübümüzle olan sözleşmesini haksız bir şekilde tek taraflı feshetmiştir.

Konuya ilişkin olarak kulübümüz tüm yasal haklarını kullanmış olup, gerekli mercilere müracaatlarda bulunarak futbolcunun ve transfer olacağı kulübün ağır cezalar alması adına sonuna kadar yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.