Tutaş: “Artık puanlara bakacağız”

Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 mağlup eden Elazığ Belediyespor’da Teknik Direktör Alaattin Tutaş maç sonu yaptığı değerlendirmede, bu duruma gelinmesinde kendilerini suçu olduğunu belirterek, iyi-kötü futbola değil; artık alınacak puanlara bakacaklarını söyledi.

Tutaş: “Artık puanlara bakacağız”

Elazığ belediyespor’da 1-0 kazanılan Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından teknik direktör Alaattin Tutaş değerlendirmelerde bulundu.

TUTAŞ: İNŞALLAH ÇARŞAMBA GÜNÜ DE MAÇI ALACAĞIZ

Tutaş; takımın bu duruma gelmesinde kendilerinin de suçu olduğunu belirterek, bundan sonra iyi-kötü futbola değil; alınacak puanlara bakacaklarını söyleyerek, “İkinci yarıya başladık. Depremin olması, maçların ertelenmesi bizim takımın kimyasını bozdu. Maç yapamama, deplasmanda oynama bize biraz pahalıya patladı. İyi oynadığımız maçlar oldu ama kötü sonuçlar aldık. 3 hafta üst üste mağlubiyetlerimiz vardı. Geçen hafta Of’ta iyi mücadele ettik. Ama iyi futbol oynayamadık. Bugünde belki iyi mücadele etmeye çalıştık skor iyi oldu. Bundan sonraki maçlarda Elazığ Belediyespor’u rahat bir ortama getirmek için iyi veya kötü futbola bakmayacağız. Puanlarımızı almaya bakacağız. Puanlarımızı aldıktan sonra rahat bir şekilde çıkmak istiyoruz. strese baktığımızda herkes stresli. Bu ortama gelmemeliydik biz. Bu da bizim suçumuz. Bugünkü futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Kazanmak için belki son kısımda çaba gösterdiler. Rakibin daha atak olduğu yerler vardı ama dediğim gibi futbolda iyi oynayana sonuç vermiyorlar gol atana sonuç veriyorlar. Bugünde biz gol attık. İnşallah Çarşamba günü de maçı alacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137