Tutaş, Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Oldu

Elazığ’ın Teknik Direktörlerinden Alaattin Tutaş, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Viranşehir Belediyespor teknik direktörlüğüne getirildi.

Tutaş, Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Oldu

İlimiz teknik direktörlerinden Alaattin tutaş, bölgesel amatör lig takımlarından Viranşehir belediyespor teknik direktörlüğüne getirildi

Geçtiğimiz aylarda yapılan anlaşmanın ardından Bölgesel liglerin durumunun belirsizliğini koruması nedeniyle kamuoyuna açıklama yapmayan teknik direktör Alaattin Tutaş, yeni takımıyla anlaşma kararını televizyonumuzda yayınlanan Maraton spor programında açıkladı.

Alaattin Tutaş’ın yardımcılıklarını ise yine İlhan Aydın ile Ahmet Benli yapacak. Kulüpte ayrıca iki Viranşehirli antrenör de görev yapacak.

Dış transfer çalışmalarına da hız veren Viranşehir Belediyespor, Alaattin Tutaş’ın raporu doğrultusunda önemli isimleri renklerine bağladı. Kadroda Elazığ’dan da 6 futbolcu yer alacak. Elazığ Belediyespor’un eski oyuncuları Nihat Apaydın, Gökhan Zirekli, Mehmet Güler, Muhammed Akyıldız’ın yanı sıra Ömer Ekineken ile Mahsun Şener de yeni sezonda Şanlıurfa ekibinin başarısı için ter dökecek.

Medya grubumuz olarak Alaattin Tutaş’a ve ekibine yeni görevinde başarılar dileriz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 3 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN.ŞİMDİDEN CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner137