Spor Toto 1.Ligin 24. Haftası’nda 2 Mart Cumartesi günü Ş.Urfa Gap Stadyumu’nda oynanacak olan Elazığspor-Abalı Denizlispor maçının biletleri satışa sunuldu…

Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamaya göre saat 13:30’da başlayacak müsabakada numaralı tribün biletleri 10 TL, misafir tribün biletleri ise 13 TL’den satışa çıkarıldı.

Bordo-Beyazlı Kulüpten bilet satışı ile yapılan açıklamada; “Bilet ya da kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Tetiş Yapı Elazığspor bilet ya da kombine sahipleri, Abalı Denizlispor logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler. Rakip takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Abalı Denizlispor Logolu Passolig Kartlara transfer edebilirler.  Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig Kart zorunluluğu bulunmaktadır. Engelli tribün bilet başvuruları stadyum gişelerinden yapılmaktadır. Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir. Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır.” denildi.