TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 1Aralık Pazar günü ilimizde oynanan Birevim Elazığspor-Van Spor Futbol Kulübü müsabakasının yankıları devam ediyor.

Galibiyet için geldiği Elazığ’da ummadığı bir skorla sahadan 3-1 mağlup ayrılan Vanspor Futbol Kulübünde yönetici olduğu öğrenilen Fatih Akdeniz, karşılaşmanın ardından kişisel sosyal medya hesabından tehdit içerikli paylaşımlarda bulundu.

 

"YAZIKLAR OLSUN BÖYLE YÖNETİCİLERE"

Vanspor'un sahaya çıkmasıyla birlikte 90 dakika boyunca küfür ve hakaret yediklerini belirten Vanspor FK Yöneticisi Fatih Akdeniz, yaptığı açıklamada “Neydi suçumuz? Yazıklar olsun sizin gibi taraftara. Yazıklar olsun böyle yöneticilere, sahaya adım attığımızdan çıkıncaya kadar bize ağza alınmayacak küfür eden, hakaret eden insanlara yazıklar olsun. Neydi suçumuz? Ne yaptık size? Bir yönetici susturmadı” ifadelerine yer verdi.

 

"YAPILAN HAKARETLER UNUTULMAYACAK"

Açıklamasında, sezonun ikinci yarısında Van’da oynanacak olan karşılaşmayı ima eden paylaşımlar da yapan Van Spor Futbol Kulübü yöneticisi Fatih Akdeniz; “Ama yapılan hakaretler ve bu günkü misafirperverliğiniz unutulmayacak” ifadelerini kullandı.