Elazığ Karakoçan takımının da yer aldığı 3. Lig 3. Grupta küme düşmesi kesinleşen Yalovaspor, ligin 32. Haftasında deplasmanda Elazığ Karakoçan takımıyla oynayacağı karşılaşmaya eksik bir kadroyla geliyor.

Küme düşmeyi haftalar önce garantilediği için 6 oyuncusu bölgesel amatör lig takımlarına transfer olan yeşil-kırmızılı ekipte Elazığ Karakoçan maçı öncesinde bazı olumsuzluklar da ön plana çıktı.

Gölcükspor maçında gördükleri kart neticesinde Doğancan, Mustafa Serkan ve Onurcan cezalı olduklarından dolayı Elazığ Karakoçan maçında forma giyemeyecekler.

Bunun yanısıra yapılan Covid-19 testleri sonucunda bazı oyuncularının sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan Yalovaspor’un Elazığlı teknik sorumlusu Bayram Koçgündüz, bu nedenle Elazığ’a 13-14 oyuncuyla ancak gelebileceklerini ifade etti.

Kendisinin göreve geldiği zaman küme düşmesi hemen hemen netleşen takımında 6 önemli oyuncunun ayrılarak BAL takımlarına transfer olduğunu hatırlatan teknik sorumlu Koçgündüz,  geçmişte 2. Lige çıkarttığı takımının amatör lige düşmesinden duyduğu üzüntüyü belirterek, Elazığ Karakoçan maçında ellerinden gelenin en iyisini  yapmaya çalışacaklarını söyledi.