3. ligdeki sorunsuz kulübümüz Elazığ Karakoçan FK, transfer çalışmalarını devam ettiriyor.

Mavi-beyazlı temsilcimiz, oyuncu transferlerinin yanı sıra kaleyi de sağlama almak için kaleci transferine hız verdi.

Bu doğrultuda Konya’dan bir kaleciyle görüşme yapan transfer komitesi, şimdi ise ibreyi Yalova’ya çevirdi.

Yalovaspor’un 21 yaşında ve 1.90 boyundaki genç ve istikbal vaad eden kalecisi Kaan Parıltan’ı gündemine alan transfer komitesi, genç kaleciyi transfer görüşmesi yapmak üzere Elazığ’a davet etti.

Yalovaspor altyapısından Fenerbahçe altyapısına giden ve burada yetişerek Fenerbahçe U19 takımında kale bekleyen Kaan Parıltan,  sırasıyla BAK spor, Mamak Fk ve son olarak da yine memleketinin takımı Yalovaspor’da forma giydi.

Elazığ Karakoçan takımının geçtiğimiz sezon kendi evinde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı müsabakada Yalovaspor kalesinde adeta devleşen ve 1 puanın alınmasında önemli katkı sağlayan Kaan Parıltan’ı memleketinin takımı Elazığ Karakoçan FK’ya tavsiye eden Yalovaspor teknik sorumlusu hemşehrimiz Bayram Koçgündüz, genç kalecinin istikbal vaad eden ve ileriye doğru gelişime açık yetenekli bir kaleci olduğunu belirterek, göreve geldiği günden itibaren Kaan’a şans verdiğini ve güvendiğini ifade etti.

Yalovaspor’un küme düşmesinin ardından yoluna tekrar profesyonel olarak devam etmek istediğini kendisine ileten Kaan için oynayabileceği bir kulüp tavsiyesinde bulunan Yalovaspor teknik sorumlusu Bayram Koçgündüz, bu nedenle memleketinin takımı Elazığ Karakoçan FK yönetiicileri ve teknik heyetiyle görüşerek, genç oyuncuyu kadrolarına katma tavsiyesinde bulundu.

21 yaşında ve 1.90 boyundaki kaleci Kaan Parıltan’ın Perşembe veya Cuma günü Elazığ’a gelerek, Elazığ Karakoçan FK transfer komitesiyle görüşme yapacağı öğrenildi.