Yıldırım ve Işıkver’den Elazığspor’a Destek

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ile MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan taraftarların başlattığı #elazığspormaziolmasın çağrısına olumlu cevap vererek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını açıkladılar.

Yıldırım ve Işıkver’den Elazığspor’a Destek

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ile MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan taraftarların başlattığı #ElazığsporMaziOlmasın çağrısına olumlu cevap vererek, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını açıkladılar.

Elazığspor taraftarlarının #ElazığsporMaziOlmasın çağrısına duyarsız kalmayan Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, “Kampanyayı gönülden destekliyorum” dedi.

YILDIRIM: TARİHİ ÇINARIMIZI HEP BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIMIZA TÜM KALBİMLE İNANIYORUM

İl Başkanı Yıldırım yaptığı paylaşımda, “Elazığ'ımızın en önemli marka değeri olan çocukluk aşkımız Elazığspor'umuzun bulunduğu durumdan çıkabilmesi için kulübe gönül verenler tarafından başlatılan Elazığspor Mazi Olmasın kampanyasını gönülden destekliyorum. Uzun yıllar yöneticiliğini yaptığım ve onlarca yıldır üyeliğim bulunan şanlı Elazığspor'umuz için şahsım ve temsil ettiğim siyasi kimlik adına üzerime düşen ne varsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırım. Bu konuda gerekli girişimleri başlattık ve takibini yapıyoruz. El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tarihi çınarımızı hep birlikte ayağa kaldıracağımıza tüm kalbimle inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan taraftarların çağrı yaptığı bir başka isim olan MHP il başkanı Semih Işıkver de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Elazığspor’un emrindeyiz açıklamasıyla olumlu cevap verdi.

IŞIKVER: ELAZIĞSPOR GÖZBEBEĞİMİZDİR

Elazığsporlu taraftarların sosyal medya üzerinden #ElazığsporMaziOlmasın hastagı ile başlattığı ve Elazığ ve Elazığspor sevdalısı MHP Elazığ İl Başkanı İşadamı Semih Işıkver’den Elazığspor için taşın altına elini koymasını bekliyoruz. “Gün, destek vaktidir. Gün, Elazığspor’umuzu birlik beraberlik içerisinde eski günlerine döndürme vaktidir. Bu millet kendisine bir katre hizmet edeni Şerefle yâd etmiştir, yine edecektir. Uzat elini #ElazığsporMaziOlmasın” Sözlerine Işıkver, “Elazığsporumuz’un emrindeyiz. Üzerimize düşeni yaptık, yine ihtiyaç olursa yapmaya da devam edeceğiz. Elazığspor gözbebeğimizdir” sözleriyle karşılık vererek destek verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ÜzErime düşen ne vrsa değil rakam açıklayın
ÜzErime düşen ne vrsa değil rakam açıklayın - 2 yıl Önce

İfade edldiği gibi kalan ihtiyaç eski para ile 1 trilyon ise 500 biriniz 500 de biriniz veriniz bunu açıklayınız..üzerime düşen demek topu taca atmak siyaset ağZıdır. Birileride sahibi benim demişti ama...

semih ve diğer siyasilerin gerçek yüzleri
semih ve diğer siyasilerin gerçek yüzleri @ÜzErime düşen ne vrsa değil rakam açıklayın - 2 yıl Önce

Bu Semih atladı , hopladı, zıpladı chp li belediyelere okul yaptırmayız, bize okul lazım değil, teşekkür etmeyiz , chp yi Elazığ a sokmayız vb. bir sürü şey söyledi. Adama medeni bir şekilde dediler ki o zaman biz de yapalım sen de yap kazanan Elazığ olsun.. Ne mi yaptı Semih bu medeni çağrıdan sonra: kaçtı, saklandı ,sonrada çıktı ortaya okul mokul yapmam dedi. karadenizli Ekrem, Ankaralı Mansur , İzmirli Tunç önce gelsin elazığa cebinden okul yapsın sonra belki bende yaparım dedi.. bunlar böyle adamlar şimdi atar tutarlar hadi ateşle 3-5 bin dedin mi başlarlar önce Malatya lı şu Sivaslı şu versin cebinden sonra ben de veririm... DER BUNLAR... zerrecek güvenmiyorum. milleti gaza getirir kendileri 5 kuruş vermezler akıllı vatandaşlar gaza gelmesin derim.. not elazığspor elazığın kanını yeteri kadar emdi ya batsın ya da biri gelsin kendi parasıyla çıkarsın yeter artık diye düşünenlerdenim .. ama bu siyasiler de zerrecek samimi değiller bunu da bilsin elazığ halkı...

SAYIN İL BAŞKANI
SAYIN İL BAŞKANI - 2 yıl Önce

Şehire zarar veren, memurun hakkını gasp eden, yıllardır kurum müdürlüğü yapan ve kurumları babalarının çiftliğine çeviren kurum müdürlerini değiştirme vakti gelmedi mi????

Koyunun kraliçesine cevap
Koyunun kraliçesine cevap @SAYIN İL BAŞKANI - 2 yıl Önce

Senin gibi koyunlar bilmez ama bu iş böyledir.İl başkanı ve milletvekillleri kurum müdürlerini belirler.Bakanlıkların hiçbir sözü geçmez.Bu şahıslar kimi öneriyorsa o kişi kurum müdürü olur.Şehirde bu durumun tersi bir kurum müdürü bile yoktur, olamaz ama senin gibi cahiller bilmez.Kim hangisinin tanıdığı diye yazacam ama olmayacak.

En başta da spor müdürü
En başta da spor müdürü @SAYIN İL BAŞKANI - 2 yıl Önce

Başkan spor müdürü arkandan çok atıyor bilesin. Siyasete oynuyor bu zevki ona yaşatma :)

:(
:( @SAYIN İL BAŞKANI - 2 yıl Önce

İl başkanları kurum müdürlerinin atamasını yapar ve değiştirir değil mi? Koyun toplumun koyun örneği

Beyler
Beyler - 2 yıl Önce

Utanın be. Bu şehirde millet aç. Accc sandık gelıyor merak etmeyin Siz bu şehrin esnafın kaderi ile oynadınız. Bu sehırde. Bu sehırde daha babayıtlet var Allah korkusu olanlar var.

4321
4321 @Beyler - 2 yıl Önce

il akp başkanı ve yönetimi çoğu palular kendi adamları hiç gidin içlerinde yabancı varmı yokmu araştırın anlarsız o zaman belediyede il başkanlığında ankara palulu vekiler nasıl torpiller yapıyor görün

para verin
para verin - 2 yıl Önce

ziver inşaat biriniz tetiş inşaat para versin

Af edersiniz şeyinizi de verseniz
Af edersiniz şeyinizi de verseniz - 2 yıl Önce

Size oy yok

Alper
Alper - 2 yıl Önce

Muhterem Başkanlar,sadede gelin, Elazığsporumuz maalesef bitmiştir.Diyelim 7-8 trilyon bulup tahtayı açtınız,ne hallolmus olacak,bir o kadar da lazım ki transfer yapıp takımı ayakta tutabilesiniz.Eger 4-5 trilyonluk transferle Karakoçları hemen 2 lige çıkarmak, hem daha kolay hemde ucuza malolur.Aklinizi kullanın.Boşuna uğraşmayın.Sonra Adını Elazigspor FK. Yapıp devam edilir.Bi düşünün.

Elazığ23
Elazığ23 - 2 yıl Önce

Bakıyorum da yine siyaset ağzı yahu çıkında zengin ettiklerinizden isteyinn ne verdiniz elazığspora onu söyleyin mazi olmasın dediğniz neticesi nedir

Spor müdürü de vekil olmak istiyor
Spor müdürü de vekil olmak istiyor - 2 yıl Önce

Sayın Başkan seni zerre kadar sevmeyen spor. Üşürü siyasete oynuyor


SIRADAKİ HABER

banner137