Essential Phone Bekleneni Vermedi!

En çok kullanılan mobil platformlardan birisi olan Android'in kurucu ortaklarından Andy Rubin tarafından tasarlanan ve kendisi tarafından tanıtımı yapılan Essential Phone, üç kenarı çerçevesiz tasarımı ve güçlü donanım özellikleriyle görücüye çıkmasına rağmen beklentileri karşılayamadı.

Essential Phone Bekleneni Vermedi!

Android'in kurucularından olan ve Android'in babası olarak bilinen Andy Rubintarafından geliştirilen Essential Phone bekleneni vermedi. Üç kenardan çerçevesiz tasarımı ve güçlü donanım özelliklerine sahip Essential Phone, geliştiricisi Andy Rubin tarafından tanıtılmıştı. Xiaomi Mi Mix modelini akıllara getiren tasarımıyla görücü karşısına çıkan telefonun, Xiaomi Mi Mix modelinden tek ayrı noktası kameranın altta değilde üst noktaya konumlandırılmış olması. Ayrıca Essential Phone'un kamerası modüler özelliklere de sahip.

Sade ve şık tasarımına eklenen güçlü donanımıyla görücülerinin popülaritesini yakalayamayan Essential Phone'la birlikte şirket içinde de sürekli sorunlar yaşanmaya başladı. Android'in babası olarak bilinen Andy Rubin bile şirketten kısa süreli de olsa ayrılıp geri döndü. Şirket tarafından cihazın satış rakamları resmi olarak açıklanmadı. Ancak sadece Essential Phone için olan kamera uygulamasının indirilme sayısı göz önünde bulundurulduğunda Essential Phone'un 50.000 kadar sattığı tahmin ediliyor. Geçtiğimiz Mart ayında cihazın 5000 adet sattığı biliniyor. Son olarak şirketin, Essential Phone'un 749 dolar'lık fiyat etiketini, 549 dolar'a çektiği de biliniyor.

(hurriyet.com.tr)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137