Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte gün içerisinde yaptıkları gezi ve incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Vali Yırık, güzel dilekleri için Elazığlılara teşekkür ederken yerel basının da oldukça duyarlı olduğunu ifade etti. Vali Erkaya Yırık, sözlerini Yunus Emre’nin dizeleriyle tamamladı.

VALİ YIRIK: YAPILAN PROJENİN SEVİNCİNİ ORADA PAYLAŞMIŞ OLDUK

Elazığ Valisi Erkaya Yırık gün içerisinde yaptıkları ziyaretleri anlatarak, “Sabahtan itibaren ilk evvel İpek Yolu Gençlik Merkezi projesini sayın Milletvekilimiz Metin Bulut ve Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ile birlikte gezme fırsatı yakaladık. Gördük ki dünyada eşi benzeri olmayan 12 bin metrekarelik alana sahip binlerce gencimizin, çocuklarımızın 6 yaş ile 30 yaş arasındaki gençlerimizin geleceğe daha donanımlı yetişmeleri için yapılan projenin sevincini orada paylaşmış olduk. Hemen sonrasında 982 konteynerin konuşlandığı vatandaşlarımızın deprem sonrasında ikamet ettirildiği Aşağı Demirtaş Mahallesi’nde konteyner kenti sayın vekilimizle ve başkanımızla birlikte gezme fırsatı bulduk. Gördük ki orada insanlarımız devletimizin yapmış olduğu mekanda mutluluklarını bizlere iletti. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

VALİ YIRIK: ELAZIĞ’IN GÜZEL YÜREKLİ İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığlılara güzel dilekleri için teşekkür eden Vali Erkaya Yırık, “Kapalı Çarşı’yı üçüncü mekan olarak birlikte gezme fırsatı yakaladık. 116 esnafımız burada envai çeşit ürünlerle, gerek yöresel gerekse dışarıdan gelen ürünlerle, vatandaşlarımızın ihtiyacına uygun bir şekilde esnaflık yapıyorlar. Onlara ben hayırlı işler diliyorum. Bu arada sayın milletvekilimize belediye başkanımıza, bizleri karşılayan tüm hemşerilerimize, güzel dileklerde bulunan Elazığ’ın güzel yürekli insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  

VALİ YIRIK: YEREL BASINIMIZ SON DERECE DUYARLI

Hep birlikte güzel işler yapmaya gayret edeceklerini vurgulayan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Geldiğim andan itibaren hatta gelmeden evvel gördüm ki yerel basınımız ulusal basınımız Elazığ’da yapılan bu güzel işlere son derece duyarlı. İşte bu duyarlılık sayesinde bizler de büyük keyif alıyoruz. Bundan sonrada hep birlikte çalışacağız. Yunus Emre’nin ifadesiyle, ‘Ben gelmedim dâva için, benim işim sevgi için. Dost’un evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim’ diyor. Yapılabilecek, onarılabilecek en güzel gönülde Elazığlıların hemşehrilerimizin gönülleridir. Allah hepimizi el birliği ile eş güdümle yapacağımız bu hizmette mahcup etmesin. Hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.