Elazığ’da göreve başladığı günden itibaren vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek kentte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ın bu defaki durağı Karakoçan İlçesi oldu.

İlçe ziyaretinde Vali Dr. Toraman’a İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş de eşlik etti.

Karakoçan ilçesi Sarıcan Beldesini ziyaret eden Vali Toraman, Kaymakam / Belde Belediye Başkan Vekili Osman Oğuz Ekşi’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.Sarıcan Beldesini de ziyaret eden Toraman, Sarıcan İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle uzun süre sohbet ederek sınıfları gezen Vali Toraman, çocuklara çikolata ikramında bulundu.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasında eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

Vali Dr. Ömer Toraman daha TOKİ tarafından yapımı devam eden afet konutları şantiye alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Elazığ’da Alt Geçidi Su Bastı Elazığ’da Alt Geçidi Su Bastı