Kültür Adamı Mustafa Alçiçek Defnedildi

Elazığ’ın folklörüne, kültürüne ve musikisine önemli hizmetler sunan, yıllarca Şefik Gül kültür evinin bakımını üstelenen DSİ’den emekli makine mühendisi Mustafa Alçiçek defnedildi.

Kültür Adamı Mustafa Alçiçek Defnedildi

Merhum ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yıllarca doğup büyüdüğü bu toprakların folklörüne, kültürüne ve müziğine hizmet eden Devlet Su İşleri’nden emekli makine mühendisi Mustafa Alçiçek hayatını kaybetti.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan gönül ve kültür adamı Mustafa Alçiçek, bir süre de Harput’ta Gül ailesi tarafından yapılan Şefik Gül Kültür Evi’nin bakımını üstelendi.

71 yaşında hayatını kaybeden Merhum Alçiçek için ikindi namazına müteakip İzzetpaşa camisinde cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Alçiçek ailesi başta olmak üzere Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, başkan yardımcısı İbrahim Şerbet, Eski Belediye Başkanları Behçet Susmaz ve  Süleyman Selmanoğlu, Elazığ’ın kültür ve sanat dünyasının isimleri, dostları, arkadaşları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazına katılanlar, kültür adamı Alçiçek’i, rahmet ve minnetle andı.

Merhum Alçiçek, İzzetpaşa camisinde kılınan cenaze namazının ardından Harput’ta bulunan Aile Kabristanında son yolculuğuna uğurlandı.  Alçiçek Ailesi, taziyleri Mevlana camisinde kabul edecek.

Elazığ Son Haber olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 19:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137